Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Χ. Καραγιαννάκης για την ανάρτηση: ...δεν σταματούν να διαλαλούν τον "αντιφασισμό" τους"

Για το Blog "Δραπετσίνι" ήταν δύο ξεχωριστές αναρτήσεις, σε άλλο μήκος κύματος, αυτές που δημοσιεύτηκαν (εδώ) σε σχέση με τις "αντιδράσεις" και τις δηλώσεις όλων, οι οποίοι κάτι είχαν να πουν μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Η μία αναφερόταν σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την πόλη και  η άλλη ήταν από τον Χρήστο Καραγιαννάκη, ο οποίος είναι μέλος και στον στενό πυρήνα του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη.
Σε κάθε περίπτωση, δεν υπήρχε καμία άλλη σκέψη για την ανάρτηση, παρά μόνο η φράση που μπήκε και ως τίτλος "...δεν σταματούν να διαλαλούν τον αντιφασισμό τους", η οποία ουσιαστικά συνόψισε αυτό που ένιωσαν πολλοί, όταν ο καθένας έγραφε, ίσως, και με υστεροβουλία δυο "πιασάρικες" φράσεις για το θέμα.
Από εκεί και πέρα είναι αλήθεια ότι κάθε λέξη, κάθε φράση, μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους, αλλά τι να κάνουμε "Και οι λέξεις φλέβες είναι. Μέσα τους αίμα κυλάει."
Σίγουρα πάντως, θα βοηθούσε όσους έχουν παρακολουθήσει τη δημοσίευση, μια παραπάνω λέξη για τον παραλληλισμό και κυρίως τα "παιχνιδάκια". Το "λάθος" στην ανάρτηση, μιας και επισημαίνεται στο μήνυμα, ήταν ότι δεν υπήρχε η ώρα και η ημερομηνία στην ανάρτηση που αναδημοσιεύτηκε ... θα προσέχουμε την επόμενη φορά! (πάντως, συμπληρώθηκε εκ των υστέρων)! 
Όσο για τις δράσεις του "αντιφασιστικού Σεπτέμβρη", όλες ή οι περισσότερες έχουν παρουσιαστεί από το Δραπετσίνι!


Η αντίδραση του Χρ. Καραγιαννάκη
<Νίκο καλησπέρα. Γιατί με μπλέκεις στα παιχνιδάκια σου; Αν ενδιαφέρεσαι για τις απόψεις και τις δράσεις που συμμετέχω ξέρεις ότι πολύ εύκολα θα μπορούσες να με βρεις και να μιλήσουμε για όλα αυτά. πχ για τις δράσεις ενάντια στο φασισμό, για τον Αντιφασιστικό Σεπτέμβρη και για ότι άλλο θέλεις( δημοτικά κ.α.).
 Όμως δεν το έκανες ποτέ και τώρα εμφανίζεις σε παραλληλισμό δύο αναρτήσεις που μπορούν να ερμηνευθούν με ποικίλους τρόπους. Φυσικά έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αλλά.....θα το έλεγα "άστοχη" δημοσιογραφία. Και βέβαια όταν αναπαράγεις τουλάχιστον δικές μου αναρτήσεις θα ήθελα να αναφέρεις μέρα και ώρα της ανάρτησης, ώστε να μπορεί να βοηθηθεί κάθε επίδοξος Πουαρώ. 
Στη διάθεσή σου πάντα αν θεωρείς ότι οι απόψεις μου για τα προβλήματα της πόλης μας, οι δραστηριότητες του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη, και του αντιφασιστικού κινήματος έχουν αξία να φτάσουν στους αναγνώστες του αξιόλογου blog που διαχειρίζεσαι. Με εκτίμηση Χρήστος Καραγιαννάκης.>