Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ένα mail για τους βουλευτές της Α'και Β' Πειραιά


Ο Λάκης Ιγνατιάδης στην ιστοσελίδα stagona4u (εδώ) συνέταξε και δημοσίευσε  επιστολή που θα μπορούσαν να στείλουν οι δημότες στους βουλευτές της Α' και Β' Πειραιά. 
Είναι μια πρόταση που μπορεί να συμβάλει,  ώστε "να αλλάξει το παγωμένο σκηνικό"  γύρω από το τεράστιο θέμα της δυσοσμίας  που για 6 χρόνια βασανίζει την περιοχή μας! 


Αντιγράφουμε από τη stagona4u
΄<Ένα μέιλ που αξίζει να το στείλουμε στους βουλευτές της Α'και Β' Πειραιά όσοι υποφέρουμε από την μελισσανιδίλα
Το καλοκαίρι του 2020 η δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας παρέδωσε σε όλους βουλευτές της Α' και Β' Πειραιά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε μία τροπολογία με στόχο την εντός μια διετίας μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών από τον οικιστικό ιστό του δήμου.
Τους επόμενους μήνες την τροπολογία αυτή την κατέθεσαν στη Βουλή το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ, το ΜέΡΑ 25. Αναμενόμενο ήταν να μην λάβει τους απαραίτητους ψήφους μιας και οι βουλευτές της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν την ψήφισαν.

Ένα χρόνο μετά οι βουλευτές που παρέλαβαν την τροπολογία συνεχίζουν να σφυρίζουν κλέφτικα. Όσο για τα κόμματά τους ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Μια πρόταση που μπορεί να παίξει ένα ρόλο ώστε να αλλάξει το παγωμένο σκηνικό είναι να ενοχλήσουμε κατ' αρχάς τους βουλευτές στην Α' και Β' Πειραιά για το θέμα αυτό και στη συνέχεια τους αρμόδιους υπουργούς, ιδιαίτερα αυτούς στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Αν αποφασίσετε να στείλετε μέιλ στους βουλευτές της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' και της Β' Πειραιά (τα μέιλ τους υπάρχουν στο τέλος του άρθρου) ακολουθεί ένα υπόδειγμα αυτής της επιστολής. 
Αν επίσης πιστεύεται ότι μπορεί να δουλέψει υπέρ της λύσης του προβλήματός μας η επιστολή σας θα βοηθήσει αν μιλήσετε με οποιονδήποτε τρόπο γι' αυτήν την ιδέα σε όλους εκείνους που γνωρίζετε ότι ζουν κι εργάζονται στις περιοχές που πλήττονται από τη μελισσανιδίλα.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Με λίγα λόγια η ιστορία: Από το 2015 μέχρι σήμερα οι κάτοικοι της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, ...
η επιστολή εδώ