Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Οι πολύχρωμες ενημερώσεις δέχτηκαν ένα χτύπημα...

 του Μάνου Γλαμπεδάκη
Και ξαφνικά, μια τοπική ομάδα στο φ/β με την επωνυμία «ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» εξαφανίστηκε.
 
Η ομάδα είχε φτιαχτεί από απλήρωτους εργαζόμενους στην διάρκεια της θλιβερής δημαρχιακής θητείας Τζανή. Φυσικά πληρώθηκαν, αλλά είχε παραμείνει εν ενεργεία και αποτελούσε σημείο αναφοράς ως ουδέτερη συμφερόντων ομάδα –μαζί με την αντίστοιχη «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ»- για τις αναρτήσεις όσων ασχολούνται με δημοτικά ζητήματα. 
Δημότες, δημοτικοί σύμβουλοι, συμπολιτεύσεις και αντιπολιτεύσεις, δημοτικές παρατάξεις έβρισκαν χώρο να γράφουν. Αλήθειες και ψέματα, όπως τα αντιλαμβάνεται ο καθείς. Ίσως στα όρια της συκοφαντίας μερικές φορές, υπήρχε όμως το θετικό ότι όντας υπό «παρακολούθηση» από όλους ήταν άμεσες οι αντιδράσεις όσων θεωρούσαν εαυτόν θιγόμενο. Συχνά-πυκνά οι υποβολιμαίες αναρτήσεις γίνονταν μπούμερανγκ για όποιον τις έκανε. 

Η ομάδα εξαφανίστηκε 20 μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές. Συνέχεια εδώΥΓ. ΔΡ.: Οι διαχειριστές  έχουν κάτι να πουν; Γιατί τώρα; Πως και ξαφνικά; Έτσι για την ιστορία...