Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Συνάντηση για τη δυσοσμία στα "Λιπάσματα" (πρωτοβουλία δημοτών)

Είδαν και αποείδαν οι κάτοικοι της Δραπετσώνας  να επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο, χρόνια τώρα, χωρίς να γίνεται κάτι το ουσιαστικό και αποφάσισαν να συναντηθούν στα λιπάσματα για να δουν τι μέλει γενέσθαι  για την συνέχεια! 
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τη διαδικτυακή ομάδα "Έξω τα Καζάνια από την πόλη"!
Σημειώνουμε ότι για τη δυσοσμία στη Δραπετσώνα δεν έχει γίνει κινητοποίηση δύο χρόνια περίπου και για τα τελευταία εφιαλτικά βράδια δεν υπήρξε ανάρτηση μέχρι στιγμής από τη διοίκηση  και από την αντι περιφέρεια Πειραιά! Αυτό πως λέγεται; Αποδοχή του πεπρωμένου;

Η ανακοίνωση στο διαδίκτυο:
<Μια Πρώτη Συνάντηση για συζήτηση
Σημείο συνάντησης στα παγκάκια της φωτογραφίας και βλέπουμε. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τουλάχιστον να συναντηθούμε να επικοινωνήσουμε εκτός FB. Εφόσον δεν διαφαίνεται κάποια ελπίδα ώστε να γίνει κάτι από τους επίσημους φορείς άμεσα ώστε να αλλάξει κάτι και επειδή το FB έχει μια χρησιμότητα αλλά δεν είναι πανάκεια, συγκεντρώστε τις σκέψεις σας και τις προτάσεις σας σχετικά με το πρόβλημα που όλοι αντιμετωπίζουμε από την καθημερινή δυσοσμία, φτιάξτε το καφεδάκι σας και κατεβείτε στα παγκάκια στην είσοδο του Κράκαρη να συναντηθούμε να τα πούμε.
Η συνάντηση αυτή δεν θα είναι από κάποιο πολιτικό κλπ φορέα. Δεν θα έχει λόγους και εισηγητές. Μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει, αρκεί να μπορεί να σεβαστεί όλες τις απόψεις και να μην έρθει για να κάνει προπαγάνδα ή να μπαχαλέψει τη συνάντηση.

Θα συναντηθούμε, θα πιούμε τον καφέ μας και θα διερευνήσουμε τις προθέσεις μας και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από αυτό που μας λένε ότι μπορεί να γίνει για να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Απλά και ανθρώπινα.

ΥΓ: Αν μαζευτούμε πολλοί και δεν μας χωράει το συγκεκριμένο σημείο θα μετακινηθούμε στα πέριξ
Πληροφορίες για τη συνάντηση στο fb  εδώ>