Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Το ΜέΡΑ25 πηγαίνει Δραπετσώνα! (Συνέδριο!)

 
Το ΜέΡΑ25 πηγαίνει Δραπετσώνα!
Εκεί, στα Λιπάσματα, θα συζητήσουμε, διαφωνήσουμε, συγκλίνουμε &, τέλος, συν-αποφασίσουμε για τα επόμενα βήματα που θα δυναμώσουν τη φωνή της υπεύθυνης ανυπακοής μέσα κι έξω από την Βουλή. Εκεί, η δημοκρατία κι η συμμετοχή βγαίνουν από την καραντίνα.
«Από τη Δραπετσώνα θα ξεκινήσει το νέο κίνημα για να πάρουμε τις γειτονιές μας, τη χώρα μας στα χέρια μας»



Ταυτόχρονα, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε στην έκταση που έχει αποσπάσει ο δήμος Δραπετσώνας προκειμένου να δοθεί ανάσα στους κατοίκους της περιοχής.
«Από την μία μεριά έχεις οικονομική κατάρρευση, ένα περιβαλλοντικό έγκλημα της Oil One του κ. Μελισσανίδη και από την άλλη μία κοινωνία που αντιδρά.
 Ο κόσμος είναι έξω. Στη Δραπετσώνα ο κόσμος έχει ζωή! Από εδώ θα ξεκινήσει το νέο κίνημα για να πάρουμε τις γειτονιές μας, τα λιμάνια μας, τις παραλίες μας, τη χώρα μας, την Ευρώπη μας στα χέρια μας. 
Η δημοτική αρχή έχει αποσπάσει αυτό το κομμάτι, πρέπει να αποσπάσει και όλο το υπόλοιπο. Τα 200 στρέμματα της Εθνικής Τράπεζας που δεν έπρεπε να ανήκουν στην Εθνική Τράπεζα, έχει ανακεφαλαιοποιηθεί τόσες φορές από τον ελληνικό λαό.
 Τα 200 στρέμματα ανήκουν στο δήμο Δραπετσώνας - Κερατσινίου για να αναπνεύσει η περιοχή», γράφει ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25.