Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

"Η Φυλή και το Σχιστό δεν αντέχουν άλλο και αυτό το καθιστούμε σαφές προς όλους..."Η ανακοίνωση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τις κινητοποιήσεις για το Σχιστό και Φυλή που έγιναν χθες, 12/05/202, μπροστά στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής: < Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας συμμετείχε στη μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που κάλεσαν φορείς και συλλογικότητες της Δυτικής Αττικής, Δυτικής Αθήνας και Πειραιά, έξω από την Περιφέρεια Αττικής διατρανώνοντας για ακόμη μία φορά την αντίθεση του στα σχέδια κυβέρνησης και περιφέρειας για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Η κινητοποίηση αυτή αποτέλεσε συνέχεια των δράσεων του προηγούμενου διαστήματος οι οποίες και θα συνεχιστούν μέχρι την οριστική μας δικαίωση. Έχουμε χρέος να μην επιτρέψουμε την περαιτέρω υποβάθμιση περιοχών που εγκληματικά εδώ και 60 χρόνια φορτώνονται με τόνους από σκουπίδια.

Η Φυλή και το Σχιστό δεν αντέχουν άλλο και αυτό το καθιστούμε σαφές προς όλους. Καλούμε έστω και τώρα την πολιτεία να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών, να αφουγκραστεί την αγωνία και την απόγνωση των κατοίκων και να λάβει άμεσα αποφάσεις με γνώμονα τη προστασία της δημόσιας υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των δύο αυτών περιοχών.
Έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας και αυτό μας δυναμώνει και μας πεισμώνει κάθε μέρα περισσότερο.
Μην καρτεράτε να λυγίσουμε γιατί δεν μας το επιτρέπει η συνείδηση μας.>