Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Σήμερα και αύριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις των δημοτικών παρατάξεων και των συλλογικοτήτων των περιφερειακών ενοτήτων Πειραιά, Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής, προκειμένου ν΄ ακυρωθούν τα σχέδια για τη διαχείριση απορριμμάτων στην περιοχή.

 Λόγω της πανδημίας οι δράσεις αφορούν τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων των Δήμων Πειραιά με αποκλεισμό του ΣΜΑ στο Σχιστό σήμερα 16/3 και αύριο 17/3 στις 9.00 π.μ. και με συλλογικότητες της Δυτικής Αττικής!

Οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, εκπρόσωποι Δημοτικών παρατάξεων από τους γειτονικούς Δήμους καθώς και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και πολιτικών κομμάτων, με αναβαθμισμένη συμμετοχή του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, απέκλεισαν τον ΣΜΑ του Σχιστού δηλώνοντας για ακόμη μία φορά ότι δεν θα δεχτούν: 
KAMIA ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ, ΟΧΙ ΣΔΙΤ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 

"Καλούμε την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια να πάρει σοβαρά υπόψη της, τις αποφάσεις της πόλης και τις διαθέσεις των κατοίκων της. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε την μεγαλύτερη υποβάθμιση της ζωής μας.", κατέληγε η ανακοίνωση του Δήμου!


Τα συνθήματα που κυριάρχησαν στη διαμαρτυρία ήταν: 
60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Παραλάβαμε πόλη δεν θα παραδώσουμε βιομηχανική ζώνη!