Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

"ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ": "ανάγκη για συγκρότηση μετώπου αγώνα."


"ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ": “Πόρισμα των Ελεγκτών του Υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον Έλεγχο στις εγκαταστάσεις της Oil One”, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πληροφορηθήκαμε και εμείς, όπως και οι πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, το (μη) πόρισμα των Ελεγκτών του Υπουργείο Προστασίας του Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Oil One, από blog της πόλης μας.

Τα συναισθήματα όλων των πολιτών, και τα δικά μας, είναι αυτά της απογοήτευσης και της οργής.
Οι πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, νιώθουμε ότι εμπαιζόμαστε από την κυβέρνηση. Νιώθουμε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Ο Συνδυασμός Κερατσίνι Δραπετσώνα #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, από τον Αύγουστο του έτους 2019, έχει επισημάνει τα μεγάλα ζητήματα της πόλης και έχει τονίσει την ανάγκη για συγκρότηση μετώπου αγώνα.
Κάθε μέρα εδραιώνεται η πεποίθησή μας, ότι αυτή η πόλη θα αλλάξει τη μοίρα της, μόνο εφόσον οι πολίτες πάρουν δυναμικά το μέλλον τους στα χέρια τους.
Για αυτό το λόγο και με κάθε πρόσφορο μέσο, εμείς ενημερώνουμε το Λαό της πόλη μας.

Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή του κυρίου Βρεττάκου, επιδεικνύει «δραστήρια» αδράνεια, αφήνοντας τα ζητήματα να τρέχουν. Αναρμοδίως και σήμερα πληροφορήθηκαν το πόρισμα το οποίο όφειλαν να το γνωρίζουν πριν από διάφορα blog.
Είναι μία Δημοτική Αρχή ηττημένη, που δεν πιστεύει στον αγώνα, δεν τον οργανώνει, δεν ενημερώνει, δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις στην πόλη.

Καλούμε τις συλλογικότητες της πόλης μας, για να μη θεωρήσει κανείς ότι εμείς επιδιώκουμε μικροπολιτικά οφέλη, να οργανώσουν την αντίσταση των πολιτών. Εμείς δηλώνουμε την εξ αρχής συμμετοχή μας, σε όποια δράση αποφασιστεί.

Το μέλλον μας είναι θέμα αγώνα.