Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Flick-Flack, Flack-Flick 2 ...

ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!
Καλογραμμένη σε άλλο ύφος και επίσημα αναρτημένη στο fb παρουσιάστηκε σήμερα νέα επιστολή του Γ. Τσούτσα. Την αναδημοσιεύουμε με την ελπίδα ότι ως πιο πρόσφατη ισχύει αυτή και όχι η παραίτηση και η διάψευση της δεύτερης που σήμερα δεν υπάρχει στο χώρο του fb .
 Ελπίζουμε το θέμα να τελειώσει εδώ και να πληροφορηθούμε ίσως τη θέση της Δημοτικής Αρχης, εάν θεωρεί ότι υπάρχει θέμα για όλα αυτά τα σκληρά λόγια που ειπώθηκαν! 
Πραγματικά διαβάσαμε "τέρατα και σημεία" με ονόματα και δεν υπάρχει μία διάψευση, μία ανακοίνωση, όταν για το πέταγμα μιας μέλισσας στο Σελεπίτσαρι μπορεί να έβγαινε δελτίο τύπου.
 Σημειώνουμε ότι και η τελευταία επιστολή του Γ.Τ. δεν αποσύρει ξεκάθαρα τα βασικά σημεία της αρχικής σκληρής επιστολής!
Πρώτη επιστολή εδώ, Δεύτερη επιστολή, Διάψευση, Νέα ανοιχτή επιστολή
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ Γ. ΤΣΟΥΤΣΑ: Στις πρόσφατες εκλογές ο λαός του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας εμπιστεύτηκε την τύχη της πόλης μας στον συνδυασμό του οποίου ηγείται ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής και έχω την τιμή του να συμμετέχω.

Γνωρίζαμε εξ αρχήςοτι το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά ξέραμε οτι έχουμε την ψυχική δύναμη, την εμπειρία και την ικανότητα να τα καταφέρουμε.
Μέσα σε αυτό το διάστημα των έξι μηνών, αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε καθημερινά τις προκλήσεις μιας απαιτητικής διοίκησης, χωρίς να φυγοπονούμε.
Αντίθετα ο δήμαρχος, εγώ προσωπικά και όλοι οι αξιόλογοι συνεργάτες που τον πλαισιώνουν, δίνουμε μαζί, ενωμένοι την μάχη για την πρόοδο της πόλης μας.
Αυτή η προσπάθεια μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις, αναπόφευκτες σε μια οικογένεια οι οποίες όμως στο τέλος τους, δυναμώνουν το σύνολο και λειτουργούν δημιουργικά για τον κοινό μας σκοπό.
Το λάθος δεν είναι να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ μας, το λάθος θα ήταν να μην καταλάβουμε οτι οι συγκρούσεις αυτές, εάν οδηγήσουν σε ακρότητες, θα ικανοποιήσουν τους πολιτικούς μας αντιπάλους και θα πικράνουν τους δημότες τις πόλης μας που μας έδωσαν την εντολή να προχωρήσουμε την πόλη μπροστά.
Επειδή η πολιτική, κοινωνική και οικογενειακή μου πορεία έχει αποδείξει οτι δεν στέκομαι πεισματικά καθηλωμένος και στείρα απόμακρος από θέματα που άπτονται των πράξεων μου, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη τους, δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις έτσι ώστε να λυθεί και η παραμικρή υπόνοια παρεξήγησεις.
Είναι άλλωστε γνωστή σε όλους η εκτίμηση που αισθάνομαι προσωπικά για τον Λουκα Τζανή και την οικογένεια του.
Με την επιστολή μου αυτή δηλώνω οτι είμαι αποφασισμένος να πορευθώ μαζί με τον δήμαρχο αυτό το δύσκολο δρόμο που επιλέξαμε να βαδίσουμε, άοκνος συνεργάτης του και στυλοβάτης των επιλογών του για να έχει ο δήμος μας ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ. Κερατσίνι, 8 Ιουλίου 2011 υπογράφει ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ Δημοτικός Σύμβουλος-Πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ