Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Πρόγραμμα υδρογυμναστικής


Ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα γυμναστικής προσφέρεται από το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας στις εγκυμονούσες που επιθυμούν να απολαμβάνουν τα οφέλη της υδρόβιας άσκησης. Πρόκειται για ένα είδος εκγύμνασης εντός του νερού που σχεδιάστηκε ειδικά για να βοηθά τις γυναίκες που βρίσκονται στην πιο σημαντική περίοδο της ζωής τους να διατηρούν τη φυσική τους κατάσταση και να προετοιμάσουν το σώμα τους για τη στιγμή της γέννας.   
Για το σχεδιασμό του προγράμματος υδρογυμναστικής χρησιμοποιήθηκαν οι πιο σύγχρονες μέθοδοι απολύμανσης και διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας, ώστε η υγεία της μέλλουσας μητέρας και του εμβρύου να είναι απόλυτα ασφαλής. Για το λόγο αυτό το νερό της πισίνας, που μέχρι σήμερα απολυμαίνονταν με χλώριο, θα αντικατασταθεί με αλάτι που έχει καλύτερες απολυμαντικές ικανότητες.  
Η πισίνα θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις εγκυμονούσες που επιθυμούν να συμμετάσχουν κάθε Δευτέρα - Τετάρτη και Παρασκευή και ώρα 13.00-14.00.
Για περισσότερες πληροφορίες και προϋποθέσεις εγγραφής στο πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεστε στο: 210 40 00 020 και 210 40 00 060 πηγή