Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ Λ.ΤΖΑΝΗ! Ανακοίνωση της Δ.Κ."Αναγέννηση"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Κ."ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" 14-04-2011

Απίστευτη απρέπεια του Δημάρχου Λουκά Τζανή.
 Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 12-4-2011 χάνοντας την ψυχραιμία του μετά από όχι και ιδιαίτερα έντονη αντιπαράθεση με στελέχη της αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε την αντιπολίτευση ως «αντιπολίτευση των γλουτών» προκαλώντας αμηχανία στα στελέχη του αλλά και την δικαιολογημένη αντίδραση του συνόλου της αντιπολίτευσης. 

Η πρωτοφανής αυτή δήλωση του κ. Λουκά Τζανή υποδηλώνει αμετροέπεια, έπαρση και κυρίως ασέβεια στο θεσμό της αντιπολίτευσης. Ταυτόχρονα δυναμιτίζει την ομαλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου για την οποία είναι κύριος υπεύθυνος μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Η στάση αυτή ήταν το αποκορύφωμα μιας σειράς εξαιρετικά δυσάρεστων στιγμών που ζούμε τελευταία στο Δημοτικό συμβούλιο, όπως η υβριστική συμπεριφορά απέναντι σε πρώην δημάρχους, η ειρωνική στάση απέναντι σε συμβούλους με μεγάλη πορεία στην αυτοδιοίκηση, η χρήση απρεπών φράσεων προς αντιπάλους, η άρνηση να συζητηθούν κορυφαία θέματα στο δημοτικό συμβούλιο (ΔΕΗ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ κ.λπ.) για τα οποία έχει κάνει επαφές και για τα οποία αναφέρθηκε στις λαϊκές συνελεύσεις. 

Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ότι τα στελέχη της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και πιστεύουμε και οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν θα παρασυρθούν από την τακτική του Λουκά Τζανή, δηλαδή της πλήρους υποβάθμισης και απαξίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου. Τακτική με την οποία είμαστε βέβαιοι ότι δεν συμφωνεί και μεγάλο μέρος των συμβούλων της παράταξής του. 
Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Αλέξανδρος Χρυσός