Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

11η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου - Δραπετσώνας 05/4/2011

Η 11η Τακτική Συνεδρίαση θα γίνει στις 20:00μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με "ένα τσουβάλι" (46) θέματα στην ημερήσια  διάταξη. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν, ο κανονισμός δημοτικού συμβουλίου, η εκλογή εκπροσώπων για το ΔΣ του νεκροταφείου, η νέα έκτακτη οικονομική επιχορήγηση σε καλλιτεχνικό σύλλογο, η επιτροπή εθελοντισμού κ.α.: Τα πιο ενδιαφέροντα είναι:

ΘΕΜΑ 2ο: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΘΕΜΑ 3ο: ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
ΘΕΜΑ 4ο: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΕΜΑ 5ο: ΔΗΜΟΙ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥΔΑΠ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ.
ΘΕΜΑ 6ο: ΕΚΛΟΓΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ
ΘΕΜΑ 7ο: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 3013/2002
ΘΕΜΑ 8o: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ (1)ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ, ΣΤΑΣΙΜΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.
ΘΕΜΑ 9o: ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Ο ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ»
ΘΕΜΑ 17ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ 1ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ & ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΘΕΜΑ 18ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ.
ΘΕΜΑ 19o: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΕΤΟΥΣ 2011.
ΘΕΜΑ 20ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΘΕΜΑ 21ο: ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011 ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΑ.
ΘΕΜΑ 22o: ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ– ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.
ΘΕΜΑ 23o: ΣΥΝΑΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΕΣΔΚΝΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΟΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ - ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.
ΘΕΜΑ 24o: ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
ΘΕΜΑ 25o: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 3013/2002.
ΘΕΜΑ 26ο: ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 99/11283/3-3-2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ».
ΘΕΜΑ 27ο: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ –ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011.
ΘΕΜΑ 28ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009.
ΘΕΜΑ 29ο: ΤΑΦΗ ΑΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
ΘΕΜΑ 30ο: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.
ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΈΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ, ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ  ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ