Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

13η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δημοτικού Συμβουλίου 2-05-11

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2011 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για πρώτη φορά μετά τις γιορτές με μόνο 5 θέματα! στην ημερήσια διάταξη. 
Αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά δεν υπάρχουν αιτήματα για έκτακτες ενισχύσεις  σε πολίτες και δε φαίνονται "δια γυμνού οφθαλμού"επιχορηγήσεις σε φορείς! 

Το 5ο θέμα: απευθείας ανάθεση για την προμήθεια καυσίμων είναι θέμα που ίσως χρειάζεται την ιδιαίτερη προσοχή, όπως και το 3ο θέμα: διάθεση σχετικής πίστωσης για εκδήλωση με θέματα παιδείας. Υποθέτουμε ότι αυτοί που θα ψηφίσουν θα γνωρίζουν για ποια εκδήλωση πρόκειται, ποιος τη διοργανώνει, ποιοι εκπαιδευτικοί φορείς συμμετέχουν και σε ποιο κοινό απευθύνεται η εκδήλωση.
Επιπλέον τα θέματα που μπαίνουν τελευταία στιγμή για συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης έχουν μερικές φορές μεγαλύτερη σημασία και θα πρέπει να είναι θέματα έκτακτα και όχι θέματα που παρουσιάζονται ως έκτακτα!

Τα θέματα προς συζήτηση είναι:

ΘΕΜΑ 1ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΞΟΔΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011.
ΘΕΜΑ 2ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 
ΘΕΜΑ 3ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ.
ΘΕΜΑ 4ο : ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΘΕΜΑ 5ο : ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2011.