Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Γράψτε τα σχόλια σας στην σελίδα "ανοιχτός διάλογος" του Δήμου


Ανοιχτό Διάλογο με τους δημότες ξεκινά η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας
Με δελτίο τύπου ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας μας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της λειτουργικής αναβάθμισης της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας www.keratsini-drapetsona.gr, σχεδίασε μια ψηφιακή πλατφόρμα επικοινωνίας, έναν «ανοιχτό διάλογο» με τους δημότες που είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση  blog.keratsini-drapetsona.gr
Μέσα από αυτό τον ιστότοπο, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους πολίτες να καταθέτουν τις απόψεις, τις απορίες και τα σχόλια τους για όλα τα θέματα που αφορούν στο Δήμο, μέσω μιας σύγχρονης και διαδραστικής μορφής επικοινωνίας.
Το μόνο που χρειάζεται είναι η εγγραφή των ενδιαφερόμενων πολιτών στην ηλεκτρονική σελίδα, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά. Μόλις πραγματοποιηθεί η απαιτούμενη επιβεβαίωση των στοιχείων, αποστέλλεται σχετική ενημέρωση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του χρήστη. Από το σημείο αυτό, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο εγγεγραμμένο μέλος, που μπορεί πλέον να καταχωρεί τα κείμενα του στη βάση δεδομένων και να τα βλέπει να δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατό.
Ο διάλογος με τους πολίτες έχει ξεκινήσει, καθώς κάθε κείμενο έχει τη δυνατότητα να δέχεται σχόλια, παρεμβάσεις και περαιτέρω τοποθετήσεις σχετικές με το θέμα.
Για την ευκολότερη πρόσβαση των πολιτών, η υπηρεσία υποστηρίζεται με σχετικό link «Ανοιχτός Διάλογος» από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.http://www.blog.keratsini-drapetsona.gr/