Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 14/12/11

Tην Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 17.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο (31η Τακτική Συνεδρίαση)  του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στο Δημαρχείο Κερατσινίου. 
Τα θέματα προς συζήτηση είναι 44 και αμφιβάλουμε αν θα προλάβουν να τα συζητήσουν όλα, μιας και υπάρχουν σημαντικά θέματα, όπως  η έγκριση του επιχειρησιακού προγράμματος, ο καθορισμός τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, δεν γνωρίζουμε την πρόταση της οικονομικής επιτροπής (ο γειτονικός Δήμος Κορυδαλλού πρότεινε πάγωμα των τελών λόγω οικονομικής κρίσης), προσλήψεις εργαζομένων για 2 μήνες, εγκρίσεις χρηματικών ποσών για εκδηλώσεις και ενισχύσεις, αντικαταστάσεις μελών σχολικών επιτροπών που συνταξιοδοτήθηκαν, επιτροπές που δεν κατάφεραν έως και σήμερα να ομαλοποιήσουν πλήρως τη χρηματοδότηση για τη λειτουργία των σχολείων, η καθιερωμένη για αρκετά δημοτικά συμβούλια αναμόρφωση του προϋπολογισμού και η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος,  έκτακτες επιχορηγήσεις στις σχολικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας κ.α.
Δεν υπάρχει θέμα για το σκουπιδοεργοστάσιο που θέλει να κατασκευάσει ο Δήμος Πειραιά στο Σχιστό για το οποίο ήδη ο Δήμος Περάματος έχει πάρει θέση, δεν υπάρχει πρόταση για αντικατάσταση των μελών της ΔΗΚΕΠΑ που παραιτήθηκαν, δεν υπάρχει θέμα για την οικονομική κατάσταση του Δήμου,  η οποία όπως ειπώθηκε στις λαϊκές συνελεύσεις δεν είναι καλή, ούτε ακόμα η τριμηνιαία οικονομική έκθεση εσόδων - εξόδων του άρθρου 72 του Καλλικράτη για το τρίτο τρίμηνο, τελειώνει ήδη το τέταρτο τρίμηνο. Τέλος δεν υπάρχει θέμα για την πρόταση προς τη f1 για κατασκευή πίστας στην περιοχή των λιπασμάτων, αν και υπάρχει ένα θέμα για έγκριση εργασιών μελέτης (είναι μάλλον θέμα με παλαιά μελέτη) για την ανάπλαση της βιομηχανικής ζώνης στα όρια του Δραπετσώνας. Για το θέμα της Formula 1 έχουν ήδη ανταλλαγεί επιστολές, υπάρχει η μελέτη και γενικότερα υπάρχει μια κινητικότητα για το θέμα, κάποτε θα πρέπει να συζητηθεί και στο δημοτικό Συμβούλιο! Αυτά τα ολίγα, ευχόμαστε καλή συνεδρίαση με λιγότερες ...υγρασίες και διαρροές!

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1ο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012. 


ΘΕΜΑ 2ο: 7η ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΤΟΥΣ 2011. 


ΘΕΜΑ 3ο: 4η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. 

ΘΕΜΑ 4ο: ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ( 275/11 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο.Ε.). 

ΘΕΜΑ 5ο: KAΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΥΣ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΕΤΟΥΣ 2012 ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΝ (276/11 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο.Ε) 

ΘΕΜΑ 6ο: ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΝ (277 /11 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο.Ε) 

ΘΕΜΑ 7ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. 

ΘΕΜΑ 8ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ (ΑΠΟΦΑΣΗ 63/2011 ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ).'

ΘΕΜΑ 9ο: ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2010 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 307/2011 Ο.Ε). 

ΘΕΜΑ 10ο: ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2010 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (ΑΠΟΦΑΣΗ 293/2011 Ο.Ε.). 

ΘΕΜΑ 11ο: ANAΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. 

ΘΕΜΑ 12ο: ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΥΣ 2012 (312/11 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο.Ε) 


ΘΕΜΑ 13ο: ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ,ΕΤΟΥΣ 2012 (328/11 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο.Ε) 

ΘΕΜΑ 14ο: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. 

ΘΕΜΑ 15ο: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ. 

ΘΕΜΑ 16ο: ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ (ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ». 

ΘΕΜΑ 17ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ».

ΘΕΜΑ 18ο: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΙΜΗΝΙΤΩΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. (3 ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ). 

ΘΕΜΑ 19ο: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΙΜΗΝΙΤΩΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. (4 ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ 6 ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ). 

ΘΕΜΑ 20ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. 


ΘΕΜΑ 21ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. 

ΘΕΜΑ 22ο: ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. 

ΘΕΜΑ 23ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ. 

ΘΕΜΑ 24ο: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012. 

ΘΕΜΑ 25ο: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ, ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟΥ, ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΕΤΟΥΣ 2011. 

ΘΕΜΑ 26ο: ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012. 

ΘΕΜΑ 27ο: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΪΡΗ ΑΡ. 9. (ΑΠΟΦΑΣΗ 50/75892/2.12.2011 ΕΠΙΤ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ). 

ΘΕΜΑ 28ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 

ΘΕΜΑ 29ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 

ΘΕΜΑ 30ο: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ. 

ΘΕΜΑ 31ο: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ. 

ΘΕΜΑ 32ο: ΚΑΤΑΝΟΜΗ Δ' ΔΟΣΗΣ(133.794,43€)ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Α'/ΒΑΘΜΙΑΣ & Β'/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2011.

ΘΕΜΑ 33ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. 

ΘΕΜΑ 34ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΝΕΟΪΔΡΥΘΕΝ 25ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ. 

ΘΕΜΑ 35ο: ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ Ή ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΝΑΥΑΓΙΩΝ Ή ΠΛΟΙΩΝ. 

ΘΕΜΑ 36ο: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (ΑΠΟΦΑΣΗ 60/2011 ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ). 

ΘΕΜΑ 37ο: ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ: ΈΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ 1ου & 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ 3ου & 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΙΘΕΣΙΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ». 

ΘΕΜΑ 38ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» 

ΘΕΜΑ 39ο: EΓΚΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ & ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ. 

ΘΕΜΑ 40: EΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. 

ΘΕΜΑ 41ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ – ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Δ.Κ.). 

ΘΕΜΑ 42ο : ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ & ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. 

ΘΕΜΑ 43ο ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. 321/11 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο.Ε 

ΘΕΜΑ 44ο: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ.πηγή