Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Κανονικά λειτουργεί το χριστουγεννιάτικο χωριό στο Σελεπίτσαρι

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας κανονικά λειτουργεί το χριστουγεννιάτικο χωριό στο Σελεπίτσαρι στο Κερατσίνι!

Η ανακοίνωση του Δήμου:
Το χριστουγεννιάτικο χωριό στο Σελεπίτσαρι, έχει ανοίξει τις πόρτες του και έχει φορέσει τα γιορτινά του για να διατηρήσει ακέραια την εορταστική μας διάθεση παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Με την ασφάλεια που προσφέρει ένας ανοιχτός χώρος αλλά και με την πιστή τήρηση όλων των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, το Χριστουγεννιάτικο χωριό είναι πανέμορφο, υποδέχεται καθημερινά μικρούς και μεγάλους που θέλουν να διασκεδάσουν και να ξεχαστούν λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά του πάρκου δημιουργούν έναν εντυπωσιακό αποτέλεσμα το οποίο μπορούν να απολαύσουν όλοι και όλες δωρεάν.
Η ανάγκη να γευτούμε ξανά τη μαγεία των γιορτών είναι αυτονόητη, γι αυτό με προσοχή και ασφάλεια σας καλούμε να περάσετε όμορφες στιγμές στο Χριστουγεννιάτικο χωριό το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 07/01.
Η τήρηση των μέτρων προστασίας (μάσκες, αποστάσεις) είναι απαραίτητη για την ασφαλή διασκέδαση όλων.