Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Με "άγριες διαθέσεις" ο Α. Κρεμμύδας στο Δημοτικό συμβούλιο

Μετά την παραίτηση του Μ. Λάλου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ο αντικαταστάτης του  Α. Κρεμμύδας δημοσίευσε την πρώτη ανακοίνωση του ως δημοτικός σύμβουλος. 
Αφού αποδέχεται και θεωρεί τιμή τη δυνατότητα να υπηρετήσει την πόλη από θέση ευθύνης, καταθέτει το περίγραμμα των πρώτων ενεργειών του στο πλαίσιο δράσης της δημοτικής κίνησης "αλλάζουμε"!
 Ο Αν. Κρεμμύδας στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι στο δημοτικό συμβούλιο θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις, εκτός των άλλων,  για  3 κορυφαία θέματα στα οποία η πόλη είναι σε χειρότερη θέση από το παρελθόν,  όπου την υπηρέτησε ως δημοτικός σύμβουλος.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:
α. θα προσπαθήσει, θα δώσει πραγματική μάχη για να φύγουν οι ρυπογόνες βιομηχανίες από την περιοχή
β. θα αγωνιστεί για την αναβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο 2 χρόνια τώρα βολοδέρνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας 
γ. θα επιδιώξει γενναία, άμεση, μείωση των δημοτικών τελών από τον δήμο. Δημοτικών τελών που σε εποχή κρίσης, σε μια εργατική περιοχή του λεκανοπεδίου,   πνίγουν τους δημότες!

Η ανακοίνωση του Αν. Κρεμμύδα:
Έχω την τιμή, τα επόμενα 2 χρόνια, να υπηρετήσω τον Λαό της πόλης μας, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Αισθάνομαι πλήρη την ευθύνη.
Έχω συνείδηση των δύσκολων καταστάσεων που βιώνουμε. Στο πλαίσιο του Συνδυασμού στον οποίο ανήκω, του Συνδυασμού Κερατσίνι -Δραπετσώνα #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, θα δώσω τη μάχη στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Κοινωνία : 
Να σταματήσει η υποβάθμιση της πόλης μας , με ρυπογόνες εστίες. 
Να εκδημοκρατιστεί η Λειτουργία του Δήμου μας και να αναβαθμιστεί το Δημοτικό Συμβούλιο. 
Να αναβαθμιστεί το περιβάλλον στην πόλη μας Να μειωθούν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ


Η ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης "αλλάζουμε"
Ο Συνδυασμός μας, αποτελεί μία συλλογική κίνηση ενεργών πολιτών. Την περασμένη διετία, δώσαμε μαζί με το Μηνά Λάλο, μάχες στο Δημοτικό Συμβούλιο και την κοινωνία, για να υπερασπιστούμε το Δικαίωμα των πολιτών της πόλης μας σε μία καλύτερη ζωή.
Την επόμενη διετία, στο Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με τον Ανδρέα Κρεμμύδα, αλλά και άλλους Δημοτικούς Συμβούλους, μαζί με όσους συμμετέχουν στην Κίνησή μας από το 2018, αλλά και με Νέες Δυνάμεις, θα δώσουμε τις μάχες που έρχονται. 
Θα δώσουμε τη μάχη το 2023, και θα πετύχουμε την Προοδευτική Αλλαγή στο Δήμο μας. Ευχαριστώ το Μήνα Λάλο, για την αδιαπραγμάτευτη συμπόρευση, για τον αγώνα που δίνει μαζί μας για τη ΝΙΚΗ.   #ΠΑΝΤΕΛΗΣ_ΚΑΜΑΣ

ΥΓ. Ο Α.Κρεμμύδας είναι από τους ποιο πετυχημένους αντιδημάρχους στην ιστορία του Δήμου Κερατσινίου με μεγάλο έργο στον τομέα του Αθλητισμού.
Επί Γιώργου Χάσκα ήταν αντιδήμαρχος Μέριμνας, Νεολαίας και Παιδείας, ενώ επί Δημήτρη Σαράφογλου ήταν Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αθλητισμού.