Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Επιστολή της "σταγόνας" για στους υπουργούς του ΥΠΕΝ

Το τελευταίο διάστημα δεν έχει καταγραφεί κανένα έντονο επεισόδιο δυσοσμίας, από αυτά που σου κόβουν την ανάσα, στην περιοχή της Δραπετσώνας. 
Βέβαια η δυσοσμία δεν έχει εξαφανιστεί. Κάτω από τη γέφυρα του περιφερειακού δρόμου προς το Πέραμα η κατάσταση είναι σε μόνιμη βάση ανυπόφορη και στον πολυχώρο λιπασμάτων σχεδόν καθημερινά, κατά διαστήματα, η δυσοσμία είναι έντονη. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι επισκέπτες της περιοχής συνήθως αποφεύγουν την περιοχή που βρίσκεται δίπλα στα καζάνια και προτιμούν την περιοχή Κράκαρη.
 Η ιστοσελίδα stagona4u γνωρίζοντας το "μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει..." , αλλά και έχοντας την επιθυμία "παραμένει η φλόγα αναμμένη" για το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής τα τελευταία χρόνια, δημοσίευσε επιστολή για αποστολή με μέιλ στους υπουργούς του ΥΠΕΝ Κ. Σκρέκα και Γ. Αμυρά για την υπόθεση της μελισσανιδίλας.

Ένα υπόδειγμα μιας τέτοιας επιστολής βρίσκεται (εδώ) 
 Όποιος συμφωνεί μ'αυτήν την κίνηση και δεν τον εκφράζει το υπόδειγμα μπορεί να φτιάξει μια δική του επιστολή και να την αποστείλει. Μπορεί επίσης να πληροφορήσει και όλους όσους γνωρίζει ότι πλήττονται από την μελισσανιδίλα γι'αυτήν την ενέργειά μας. Το αυτονόητο είναι πως όσοι περισσότεροι την στείλουμε τόσο καλύτερα θα'ναι για την υπόθεσή μας.
 Εδώ τα μέιλ υπουργού και υφυπουργού: info@skrekaskostas.gr και amiras@parliament.gr
Υπόδειγμα της επιστολής  πηγή