Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Έκτακτη συνάντηση επικεφαλής για τα "Λιπάσματα"

Μπαίνοντας σε έναν κρίσιμο μήνα για τα θέματα της περιοχής και ιδιαίτερα της υπόθεση "Λιπάσματα", την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 στο γραφείο Δημάρχου θα γίνει έκτακτη συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για συζήτηση με θέμα την επερχόμενη συνεδρίαση της 9/9/2020 του Περιφερειακού Συμβουλίου.
 
Σκοπός της πρόσκλησης θα είναι η προετοιμασία για έκδοση ψηφίσματος αναφορικά με το πρόβλημα δυσοσμίας στην περιοχή των «Λιπασμάτων» που θα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου (εδώ). 

Παράλληλα, είναι σίγουρο,  ότι θα συζητηθούν ή θα γίνει κάποια ενημέρωση  και άλλα θέματα, όπως το νέο πρόγραμμα  για μετρήσεις στη  περιοχή από το ΑΠΘ (εδώ)για το οποίο δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες,  για την υπόθεση της απαλλοτρίωσης (το φθινόπωρο έχει προσδιοριστεί το δικαστήριο), αλλά και για τη αναμενόμενη απόφαση του υπουργείου σχετικά με  την προσφυγή του δήμου κατά της απόφασης της αποκεντρωμένης διοίκησης. Σε κάθε περίπτωση η συνεδρίαση  έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Το σημαντικό είναι ότι κάτι κινείται...