Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Συζήτηση για το πρόβλημα δυσοσμίας στο περιφερειακό συμβούλιο

Ευχάριστη έκπληξη:

 Την Τετάρτη 09/9/2020, 15:30μ.μ, στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, 

το πρώτο θέμα συζήτησης είναι ενημέρωση και συζήτηση για το πρόβλημα δυσοσμίας στην περιοχή των «Λιπασμάτων», καθώς και πιθανή έκδοση ψηφίσματος μετά από αίτημα του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας αναφορικά με εισηγήτρια την Αντιπεριφερειάρχη κ. Σ. Αντωνάκου.

Κάτι είναι και αυτό! Οι περιφερειακοί σύμβουλοι πρέπει να ενημερωθούν διεξοδικά, μιας και ψηφίζουν, για το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής! Και βεβαίως να πάρουν θέση...

 

Συνεδρίαση 16η : Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Καλείστε στις 09/9/2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30, στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. ...

Θέματα ημερήσιας διάταξης: 

1. Συζήτηση – Ενημέρωση και έκδοση ψηφίσματος συνεπεία σχετικού αιτήματος του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας αναφορικά με το πρόβλημα δυσοσμίας στην περιοχή των «Λιπασμάτων». (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Αντωνάκου) 

2. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης με την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ». (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Αντωνάκου) 

3. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στον εορτασμό και την αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας που διοργανώνει ο Δήμος Σαλαμίνας. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη)

 ...