Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Όλες οι απαντήσεις στις 15 +1 ερωτήσεις!

Μιας και τα προγράμματα όλων των δημοτικών κινήσεων που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές δεν έχουν δημοσιευτεί, την άλλη Κυριακή ψηφίζουμε(!), μια ματιά στις απαντήσεις μπορεί να βοηθήσει, ώστε να πληροφορηθούμε τις θέσεις των υποψηφίων δημάρχων για θέματα της πόλης, αλλά και για την τελική επιλογή στην κάλπη!

Η πρώτη κοινή παρέμβαση των "Σταγόνα + Δραπετσίνι"  για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου ’19 ήταν οι συνεντεύξεις που πήραμε τον χειμώνα από τους υποψήφιους δημάρχους με 5 γενικές ερωτήσεις.   (εδώ)  

Η δεύτερη, η ανοιξιάτικη, είναι οι 15 ερωτήσεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα που αποστείλαμε στα μέσα Απριλίου σε όλους τους υποψήφιους δημάρχους.
Δυστυχώς δεν απάντησαν όλοι οι υποψήφιοι! Οι σκέψεις μας για το γεγονός που 6 από τους 9 υποψηφίους επέλεξαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας εδώ


Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις 1 & 2Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις 3 & 4Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις 5 & 6Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις 7 & 8Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις 9 & 10Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις 11 & 12Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις 13 & 14 & 15Η 16η ερώτηση