Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Ανατρεπτικής Παρέμβασης σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα - «Εκτός Πλαισίου»

Χθες κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Πειραιά το πλήρες ψηφοδέλτιο του «Εκτός Πλαισίου» – Αριστερή Ανατρεπτική Παρέμβαση σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα. 
Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων επισημαίνεται:
< Μοναδικό κίνητρο ήταν και παραμένει η προσπάθεια να διαμορφώσουμε τους όρους για ένα μάχιμο και μαζικό κίνημα σύγκρουσης και ανατροπής, που θα κατορθώσει να επιδρά στους όρους ζωής και εργασίας της πλειοψηφίας των ανθρώπων στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. 
Να ανατρέψει τους συσχετισμούς που δημιουργούν η αστική πολιτική και οι καθεστωτικοί κομματικοί σχηματισμοί που καθηλώνουν τις ανάγκες μας στο ελάχιστο, το πρόσκαιρο και το εφικτό, καταπατούν τις κατακτήσεις μας και τσακίζουν τις επιθυμίες μας. Μπροστά μας είναι η πρόκληση να ανταποκριθεί η συλλογικότητά μας στην αγωνιστική παράδοση αυτής της πόλης, αλλά κυρίως στο μέτρο των αναγκών της εποχής μας!
 Στις 26 Μάη ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε! Ανατρέπουμε τα σχέδιά τους – Για μια πόλη των αναγκών μας!>

Στο ψηφοδέλτιό  που κατατέθηκε υπάρχουν υποψηήφιοι και υποψήφιες, με έντονη παρουσία της νέας γενιάς, με εργαζομένους από πληθώρα εργασιακών χώρων, ανέργους, φοιτητές, συνταξιούχους. 
Αγωνιστές και αγωνίστριες με διαρκή αγωνιστική παρουσία 
στην αριστερά, 
στο εργατικό κίνημα, 
στο κίνημα της πόλης μας 
αλλά και νέους και νέες που μεγάλωσαν και πολιτικοποιήθηκαν στα χρόνια της κρίσης, ενεργούς και ενεργές σε εργατικές και κοινωνικές συλλογικότητες, με πρωτοπόρα δράση στον χώρο τους.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ/ΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Καλούσης Ακρίτας. Εκπαιδευτικός, πρ. Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Κερατσινίου – Περάματος «Ν. Πλουμπίδης», πρ. μέλος του Δ.Σ. ΔΟΕ με τις Παρεμβάσεις – Κινήσεις – Συσπειρώσεις Π.Ε. και μέλος της ΕΛΜΕ Πειραιά. (επικεφαλής ψηφοδελτίου) Υποψήφιος Δήμαρχος

Για την Εκλογική Περιφέρεια Κερατσινίου

Ανδρουλιδάκη Φραντζέσκα. Πληροφορικός, εργαζόμενη στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Μέλος της Εργατικής Λέσχης Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Βογιατζίδης Δημήτρης. Ηλεκτρολόγος, εργαζόμενος στην ναυπηγοεπισκευή. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ) και ιδρυτικό μέλος της Εργατικής Λέσχης Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Δελαγραμμάτικας Μιχάλης. Χημικός Μηχανικός. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).
Δελασούδας Ιάκωβος. Φοιτητής Μηχανολόγων Μηχανικών & Αεροναυπηγών.
Διδυμιώτης – Βεντούρης Γιώργος. Ηλεκτρονικός Μηχανικός, εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα. Μέλος της συλλογικότητας Radical I.T. – Aγωνιστική Πρωτοβουλία σε Τηλεπικοινωνίες και Πληροφορική και του Σωματείου Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και την Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ).


Δραγώνας Χρήστος. Φοιτητής Ιατρικής, μέλος ΕΑΑΚ.
Ζαρείφη Δανάη. Βιολόγος, εργαζόμενη στην έρευνα, υποψήφια διδάκτορας. Μέλος της συλλογικότητας LABour – Αγωνιστική Παρέμβαση στην Έρευνα.
Θεοδωρουλέα Γιώτα. Συνταξιούχος.
Καγγελάρη Μέμα. Νοσηλεύτρια, εργαζόμενη στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Καλαϊτζιάν Φαίδρα. Φοιτήτρια Πολιτικών Μηχανικών.
Καλαμπαλίκης Χρήστος. Φοιτητής Μαθηματικού ΕΚΠΑ, μέλος ΕΑΑΚ.
Καλόξυλου Γενοβέφα (Φούλη). Εκπαιδευτικός Γαλλικής γλώσσας στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Πρ. Μέλος του ΔΣ «Ν. Πλουμπίδης» Κερατσινίου-Περάματος 


Καρατέλης Γιάννης. Ναυτεργάτης, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ).
Κάρλος Ανδρέας. Συνταξιούχος.
Κασάρχου Λένα. Ψυχολόγος, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα.
Κατράδη Ελένη. Προγραμματίστρια, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα. Μέλος της συλλογικότητας Radical I.T. – Aγωνιστική Πρωτοβουλία σε Τηλεπικοινωνίες και Πληροφορική και του Σωματείου Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ). 


Λιανού Αθηνά. Χημικός Μηχανικός, εργαζόμενη στην καπνοβιομηχανία.
Μανίκας Σταύρος. Οδηγός λεωφορείων. Μέλος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΘΕΛ και πρ. μέλος Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.
Μαρκάκης Mάνος. Αρχιτέκτονας Μηχανικός, εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).
Μαυροδάκος Γιώργος. Τοπογράφος Μηχανικός. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).


Μιχάλογλου Νίκος. Εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο των Μεταφορών.
Μπατιστάτος Διονύσης. Φοιτητής Ιατρικής.
Νιφόρος Τζέρυ. Φοιτητής ΣΕΜΦΕ, μέλος ΕΑΑΚ.
Οικονομίδης Κωνσταντίνος. Φοιτητής Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ.
Παπανικολάου – Νταής Νίκος. Οικονομολόγος, π. Μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Επαγγελματιών Λογιστών.
Πετροπούλου Ζωή. Κοινωνιολόγος, εργαζόμενη στο τμήμα εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ.


Προυσαλίδης Κωνσταντίνος. Φοιτητής Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ.
Ράφτη Σοφία. Εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα.
Σακαλή Στέλλα. Ειδικευόμενη Ψυχίατρος παιδιού και εφήβου, μέλος της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών.
Σκάρλος Χρήστος. Πολιτικός Μηχανικός, εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ) και της Εργατικής Λέσχης Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Στεφανόπουλος Άκης. Εργαζόμενος στον επισιτισμό. Μέλος της συλλογικότητας Λάντζα – Αγωνιστική Εργατική Συσπείρωση στο επισιτισμό – τουρισμό.
Τεμπονέρα Δήμητρα. Φιλόλογος, εργαζόμενη στην ιδιωτική εκπαίδευση. Μέλος της Εργατικής Λέσχης Κερατσινίου – Δραπετσώνας.


Τσολής Γιώργος. Ειδικευόμενος Γιατρός στον Ερυθρό Σταυρό. Μέλος της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών.
Χατζέλα Δήμητρα. Εκπαιδευτικός. Μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κερατσινίου-Περάματος “Ν. Πλουμπίδης”.
Χατζηθωμάς – Παναγιώτου Κώστας. Άνεργος.
Χρυσομύτης Σπύρος. Εργαζόμενος στον επισιτισμό. Μέλος της συλλογικότητας Λάντζα – Αγωνιστική Εργατική Συσπείρωση στο επισιτισμό – τουρισμό.

Για την Εκλογική Περιφέρεια Δραπετσώνας
Διδυμιώτη – Βεντούρη Ξένια. Χημικός, μεταπτυχιακή φοιτήτρια, καθηγήτρια στην ιδιωτική Τεχνική Εκπαίδευση. Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων Καθηγητών στα Φροντιστήρια (ΣΕΦΚ) και της συλλογικότητας Attack στην ανεργία και την επισφάλεια.
Κανέλλος Γρηγόριος. Οδηγός λεωφορείων. Μέλος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΘΕΛ και της Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Εργαζομένων Ο.ΣΥ. – ΟΑΣΑ.
Κασιδιάρη Ροδούλα. Φοιτήτρια Μαθηματικού, μέλος ΕΑΑΚ.


Μανίκας Κωνσταντίνος. Φοιτητής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ.
Μαξούρης Πάτροκλος. Οδηγός λεωφορείων. Μέλος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΘΕΛ και της Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Εργαζομένων Ο.ΣΥ. – ΟΑΣΑ.
• Ράφτη Ελένη. Λογίστρια, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου των λογιστών ΕΛΕΠΑ και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας των λογιστών της ΠΟΛ.