Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

"Αντιδράσεις" στα σχέδια της αρχιεπισκοπής για το Σχιστό!


 ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΙΣΤΟ

Ραδιοφωνική συνέντευξη στο Κανάλι Ένα και τον δημοσιογράφο Νίκο Παρασκευά, παραχώρησε τη Δευτέρα (14/03) ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος.

Στη συζήτηση που διεξήχθη το βασικό θέμα ήταν η πρόθεση Εκκλησίας της Ελλάδος να «αξιοποιήσει» τις εκτάσεις που διαθέτει στο Σχιστό και η δημιουργία σε αυτό το πλαίσιο Ανώνυμης Εταιρίας με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. 
Ο Δήμαρχος διερωτήθηκε ποιο είναι το κριτήριο αξιοποίησης που θέτει η Αρχιεπισκοπή; Είναι το επίπεδο της ποιότητας ζωής των κατοίκων μας; Eίναι η ανάπτυξη των πόλεων; Ή είναι το επιχειρηματικό κέρδος;

Ο κ. Βρεττάκος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι η Αρχιεπισκοπή αποφάσισε να ασχοληθεί με το Real Estate και μάλιστα εν κρυπτώ για μια υπόθεση που μας αφορά άμεσα.
Δυστυχώς, η Αρχιεπισκοπή επιλέγει να μας ενημερώνει για το τι σκέφτεται να κάνει μέσα στη γειτονιά μας μέσω διαρροών. Επομένως, δεν υπάρχει περίπτωση ως Δήμος να μην αντιδράσουμε στα σχέδια που συζητούν να εφαρμόσουν για εμάς χωρίς εμάς.Η ανάρτηση του Παντ. Καμά εδώ