Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Έκτακτη Συνάντηση Δημάρχων

Έκτακτη Συνάντηση Δημάρχων, την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, στη Βουλιαγμένη

Ευκαιρία σε μια τέτοια συνάντηση, εκτός των άλλων,  να μπει επισήμως και δυνατά το μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, που αφορά όλους τους δήμους! 
Σημειώνεται ότι κανένας δήμος δεν απάντησε στην επιστολή του δήμου Κερατσινίου -Δραπετσώνας για τη διαχείριση των απορριμμάτων! 
Άλλωστε, για να μην υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις, υπάρχει περιθώριο να μπει και ένα τέτοιο θέμα, μιας και στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και το "Το τέλος ταφής ανεπεξέργαστων απορριμμάτων που επιβλήθηκε από 1-1-2022"! 

...
Έκτακτη Συνάντηση Δημάρχων συγκαλεί η ΚΕΔΕ μεθαύριο Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην οικονομική βιωσιμότητα και την αποτελεσματική λειτουργία των Δήμων, υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων, που διαμορφώνονται από την εκτίναξη του ενεργειακού κόστους αλλά και τις συνέπειες που προκαλεί η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, και επηρεάζουν και τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης στη χώρα μας.

Οι εργασίες της Συνάντησης θα γίνουν δια ζώσης στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη (Αγίου Νικολάου 10), ενώ θα μεταδοθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ
http://kede.gr
Ώρα έναρξης των εργασιών 10.00 π.μ.
Τις θέσεις και τις προτάσεις της ΚΕΔΕ θα παρουσιάσει με εισήγησή του ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαστεργίου, ανοίγοντας τις εργασίες της Συνάντησης, ενώ θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. πληροφορίες εδώ