Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Συνάντηση της Φ. Γενηματά με την αντιπροσωπεία του Δήμου για την τροπολογία!

Η αντιπροσωπεία του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας συνεχίζει τις επαφές με τα πολιτικά κόμματα, μεταφέροντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την κατάθεση τροπολογίας για την απομάκρυνση των ρυπογόνων βιομηχανιών από την περιοχή της Δραπετσώνας. 


Σήμερα 27/7/2020, μετά τις συναντήσεις με τις Κ.Ο. της ΝΔ, του ΜέΡΑ25 και του ΚΚΕ, σειρά είχε το Κίνημα Αλλαγής.
Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε και συνάντησε στα γραφεία του Κινήματος στη Χαρ. Τρικούπη, η ίδια η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Η συνάντηση  στο υψηλότερο επίπεδο από πλευράς κινήματος Αλλαγής  δείχνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γενικότερα,  για την περιοχή και η συμβολή  του Παντ. Καμά,  με τις συνεχείς παρεμβάσεις του για το θέμα, πρέπει να ήταν καθοριστική.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι κ.κ. Βρεττάκος, Διαλινάκης, Καμάς, και Καμπούρης,
Η κ. Γενηματά, αφού δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει η ίδια προσωπικά στη βουλή την τροπολογία του Δήμου, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ανήγγειλε ότι το Κίνημα Αλλαγής όχι μόνο στηρίζει το Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας, αλλά θα παρουσιάσει και ολοκληρωμένη πρόταση το Φθινόπωρο,
"εκπόνηση και διεκδίκηση ενός ολοκληρωμένου εναλλακτικού προγράμματος ανάπτυξης της περιοχής", για την περιοχή των Λιπασμάτων σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.!