Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Νέα Αντιπεριφεριάρχης Πειραιά η Σταυρούλα Αντωνάκου

Νέα Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ορίστηκε η πρώην προέδρος του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου ...μετά την πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττική, στην Παλαιά Βουλή.


Η επιλογή αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη κάτω στον Πειραιά. Το όνομά της είχε ακουστεί για τη συγκεκριμένη θέση με την ανακοίνωση της υποψηφιότητά της, ενώ η παλαιά πρωταθλήτρια του πόλο κατάφερε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά τερματίζοντας πρώτη με 15.000 σταυρούς στην Περιφερειακή ενότητα Πειραιά στις εκλογές της 26ης Μαίου.
Η Σταυρούλα Αντώνακου διαδέχεται στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά τον Γιώργο Γαβρίλη, ο οποίος κατά γενική ομολογία είχε μια πετυχημένη θητεία, καθώς προχώρησε μια σειρά από θέματα της περιοχής, έχοντας πολύ καλή συνεργασία με τους Δήμους Πειραιά, Νίκαιας – Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού και Περάματος.
Αντιπεριφεριάρχης Νήσων Αργοσαρωνικού ανέλαβε η Βασιλική Θεοδωρακοπούλου –Μπόγρη, ενώ οι άλλοι Περιφεριακοί Σύμβουλοι Πειραιά ορίστηκαν:
Σταύρος Βοϊδονικόλας :Εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Ναυτιλίας και Λιμένων
Ευγενία Μπαρμπαγιάννη: Eντεταλμένη Σύμβουλος Διασύνδεσης Περιφέρειας με Εθελοντικές Οργανώσεις και Συνεργαζόμενους φορείς,
Σταύρος Μελάς : Eντεταλμένος Σύμβουλος Λαϊκών Αγορών,
ΝικόλαοςΠαπαγεωργίου: Eντεταλμένος Σύμβουλος Επενδύσεων και Δικτύων Επιχειρήσεων-Επιμελητήρια