Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Πρεμιέρα για τους θερινούς δημοτικούς κινηματογράφους Κερατσινίου Δραπετσώνας


Cine "Μάρθα Καραγιάννη"

Cine "Μελίνα"
Οι θερινοί δημοτικοί κινηματογράφοι του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας ανοίγουν ξανά και αποτελούν μια όαση δροσιάς στην τσιμεντούπολη σε ένα καλοκαίρι που τα έχει όλα: εκλογές, EURO, Ολυμπιακούς Αγώνες και φυσικά αγιόκλημα, γιασεμιά, λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο.
Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας απαντά στην κρίση με ταινίες για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, με ταινίες α' προβολής και πρόσφατης παραγωγής αλλά και με εξαιρετικά κινηματογραφικά αφιερώματα.
Οι δύο θερινοί κινηματογράφοι του Δήμου αποτελούν κάθε καλοκαίρι τόπο συνάντησης σε δυο θρυλικές γειτονιές: Συνοικίες «το όνειρο» κάτω από τον νυχτερινό ουρανό της πόλης με το υπέροχο θαλασσινό αεράκι να μας κρατά συντροφιά κάθε βράδυ.
«Ο Κινηματογράφος Μελίνα, με μια επιλογή ταινιών περισσότερο εστιασμένη στις πρώτες προβολές και τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που άφησαν άφωνους κοινό και θεατές.
 Ο Κινηματογράφος Μάρθα Καραγιάννη (πρώην Κατερίνα) -, με επιλογές που αγγίζουν τις 4 ταινίες κάθε εβδομάδα -όλες τους μεγάλες εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες της χρονιάς που μας πέρασε- με ιδιαίτερη έμφαση στο παιδί και την οικογένεια».

Για το «Σινέ Μάρθα Καραγιάννη» το πρόγραμμα ανοίγει η ταινία
 «7 μέρες με τη Μέρυλιν» (22-24/06/2012), 
ενώ για το «Σινέ Μελίνα» η πρεμιέρα γίνεται με την ταινία «Οι εκδικητές» (21-24/06/2012.


 ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ & ΜΕΛΙΝΑ (2 άτομα) 6 ευρώ-


ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ (ατομικό) ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 4 ευρώ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΙΝΑ (ατομικό) 4,5 ευρώ
• Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν δύο ημέρες την εβδομάδα στους δύο θερινούς δημοτικούς κινηματογράφους δράσεις, παιχνίδια και ταινίες δωρεάν.

ΣΙΝΕ «ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»: Βύρωνος & Χιλής, Ευγένεια, Τηλ.: 210 4317270
ΣΙΝΕ «ΜΕΛΙΝΑ»: Σωκράτους 65, Δραπετσώνα • Τηλ.: 210 4082530 πηγή