Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Πρόταση- αίτημα για τα οικονομικά του Δήμου και για τη ΔΕΗ από τη Δ.Κ. "Αναγέννηση"

Η Δημοτική Κίνηση "Αναγέννηση" κατέθεσε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Πρόταση- αίτημα ώστε να γίνει συζήτηση για τα οικονομικά του Δήμου και για τη ΔΕΗ.

Νέα δεδομένα στις υποθέσεις είναι ότι ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας δεν έχει μπει σε καθεστώς επιτήρησης, όπως όλοι οι Δήμοι της περιφέρειας Πειραιά και επιπλέον για τα οικονομικά του Δήμου η Αναγέννηση με ανακοίνωση της τον προηγούμενο μήνα προειδοποιούσε για  σπατάλες και κακοδιαχείριση...


Το εργοστάσιο της ΔΕΗ, είναι θέμα τεράστιο για την περιοχή, έχει απασχολήσει όλα τα προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια, κάποτε υπήρχε και πρωτόκολλο απομάκρυνσης του εργοστασίου που δεν υλοποιήθηκε ποτέ,
και επιπλέον ακούγεται ότι στο τεχνικό της πρόγραμμα η ΔΕΗ προτείνει  το κλείσιμο του εργοστασίου  με τη σημερινή του μορφή γιατί είναι οικονομικά ασύμφορο. (Υπάρχει και σχετική ενημέρωση στο site της ΔΕΗ, αλλά δε διακρίνεται καθαρά η πρόταση)
Τέλος θυμίζουμε ότι υπάρχει παλαιότερη ανακοίνωση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας που ενημερώνει ότι αντιπροσωπεία του Δήμου συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΗ, αλλά δεν υπήρξε ενημέρωση για προτάσεις και επιμέρους θέματα που συζητήθηκαν.
Η πρόταση για συζήτηση θεμάτων (Οικονομικά, ΔΕΗ) κατά τον Δημοτικό Έλεγχο στην εικόνα παραπάνω  ... μέχρι στιγμής δεν υπήρξε αντίδραση από τη Δημοτική Αρχή!