Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

4.000 δώρα στα παιδιά των γειτονικών δήμων από τον ΟΛΠ

4.000, δώρα διέθεσε  η ΟΛΠ Α.Ε. για τα παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών των γειτονικών δήμων (Πειραιά, Περάματος, Σαλαμίνας), ενώ σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές των παντοπωλείων διανεμήθηκαν και τρόφιμα σε οικογένειες.
Πάντως, η είδηση έχει τους αστερίσκους της, μιας και υπάρχει και το θέμα με τον 4η προβλήτα. 
Ερωτήματα: Το Κερατσίνι δεν ανήκει στους γειτονικούς δήμους; Δεν πρόσφερε δώρα ο ΟΛΠ σε όλους τους γειτονικούς δήμους; Πρόσφερε δώρα και δεν τα δέχτηκε ο δήμος; Δεν υπάρχουν οικογένειες που δυσκολεύονται και πληρούν τα κριτήρια της δωρεάς στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα; Υπάρχει άλλη κίνηση εταιρικής ευθύνης προς  το Κερατσίνι από τον ΟΛΠ;

 
Η εφημερίδα "Ναυτεμπορική" αναφέρει:
 ΟΛΠ: Προσφορά 4.000 δώρων στα παιδιά των γειτονικών δήμων. Χριστουγεννιάτικες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
Η παράδοση των διατακτικών έγινε την Τετάρτη, από τον πρόεδρο, Yu Zenggang, και την ανώτατη διοίκηση της ΟΛΠ  Α.Ε. Εκ μέρους των δήμων παρέστησαν οι Γιάννης Μώραλης, δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Λαγουδάκης, δήμαρχος Περάματος, και Παντελής Διολέτης, αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σαλαμίνας.

Επίσης η διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. οργάνωσε μια σειρά από ενέργειες και δράσεις ενόψει των Χριστουγέννων: Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η ΟΛΠ Α.Ε. ενίσχυσε τα συσσίτια αγάπης που παρέχονται στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.

Προσέφερε δώρα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα στην ευρύτερη περιοχή. Όπως κάθε χρόνο, μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους εργαζόμενους και στα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας, ενώ βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές και φοιτητές, συνολικά 34.

Ο πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε., Yu Zenggang, απευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, τόνισε ότι «για μία ακόμη χρονιά η ΟΛΠ Α.Ε. συμπαραστέκεται στις ασθενέστερες ομάδες των τοπικών κοινωνιών και συμβάλλει στο έργο των δημοτικών αρχών για την αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής».