Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

"Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου"

Η δημοτική κίνηση "Λαϊκή συσπείρωση" με ανακοίνωση της ζητάει την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού συμβουλίου, σε έκτακτη συνεδρίαση, για να πάρει αποφάσεις και να καθορίσει τη στάση του απέναντι στα σχέδια που οδηγούν  σε νέα υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας!

 

Η ανακοίνωση αναλυτικά: 

 <Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.   Οι εξελίξεις για τα απορρίμματα με τη δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης (ΣΜΑ) από τον δήμο Πειραιά και μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ) στο Σχιστό, επιβάλλουν την άμεση συνεδρίαση εκτάκτως του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.  

Για το κεφάλαιο τα σκουπίδια είναι χρυσός. Η εκμετάλλευσή τους υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο τις ζωές μας και το περιβάλλον.  Φτάνει πια ως εδώ.

Η κυβέρνηση της ΝΔ με τροπολογία χωροθέτησε τη δημιουργία του ΣΜΑ του Δήμου Πειραιά.
Η Περιφερειακή αρχή Πατούλη με την ανοχή των δημοτικών αρχών Κερατσινίου Δραπετσώνας και Περάματος δρομολογεί νέα μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στο Σχιστό. Όλοι τους εγκληματούν για άλλη μία φορά σε βάρος της ζωής μας.

Να συνεδριάσει τώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας αποφασίζοντας την εναντίωση του απέναντι σε αυτά τα σχέδια. Δεν έχουμε άλλη ζωή να τους χαρίσουμε.>