Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 8.30 το πρωί εκδικάζεται η αγωγή της εταιρείας Oil One σε βάρος του δημάρχου και η δημοτική αρχή καλεί τους δημότες έξω από το πρωτοδικείο Πειραιά για να συμπαράσταση στον Δήμαρχο. Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα θα είναι εκεί!
 
Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής: <Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου εκδικάζεται στο πολυμελές πρωτοδικείο Πειραιά η αγωγή της εταιρείας Oil One σε βάρος του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση. Η εταιρεία διεκδικεί 500.000 ευρώ αποζημίωση και έναν χρόνο προσωπική κράτηση του δημάρχου.

Η αγωγή της Oil One δεν έχει στόχο μόνο τον καθολικό εκφοβισμό, με δικαστικά μέσα, της τοπικής κοινωνίας, αλλά επιχειρεί ταυτόχρονα την ποινικοποίηση της ελεύθερης άσκησης των αυτοδιοικητικών καθηκόντων του δημάρχου και τη φίμωση των κινημάτων πόλης.

Παράλληλα, η εκδικητική ενέργεια της Oil One έχει αποδέκτη το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των πολιτών που διεκδικούν το αυτονόητο, προκειμένου να προστατέψουν την υγεία, τη ζωή και το μέλλον τους από τους σοβαρούς κινδύνους της ρύπανσης στην περιοχή.

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 8.30 το πρωί δίνουμε ραντεβού έξω από το πρωτοδικείο Πειραιά, για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η επιχείρηση καταστολής του δίκαιου αγώνα της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος δεν θα περάσει.

Οι αγώνες δεν εκβιάζονται, δε φιμώνονται και δεν ποινικοποιούνται.>