Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΟΧΙ ΣΤΟ Master plan της COSCO-ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ -


O συνδυασμός Κερατσίνι- Δραπετσώνα Αλλάζουμε, υπερψήφισε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την απόπειρα του Δήμου Πειραιά, για την λειτουργία του νεκροταφείου της Ανάστασης, καθώς και για το master plan της Cosco
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού Κερατσίνι- Δραπετσώνα#ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, και δημοτικός Σύμβουλος κος Καμάς Παντελής, κατά την ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, για για τα ζήτημα του Master plan της Cosco, και της απόφασης του Δήμου Πειραιά, για την επαναλειτουργία του νεκροταφείου της Ανάστασης, αφού κατ΄αρχάς εξέφρασε την υποστήριξη του Συνδυασμού του στον κ. Βρεττάκο, για την Αγωγή που άσκησε η OIL ONE.'ασκησε κριτική στη δημοτική αρχή για τους χειρισμούς της.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Δελτίο τύπου: Τόνισε την ανάγκη για αγώνα διατυπώνοντας την άποψη του Συνδυασμού του για τα ζητήματα που απειλούν με υποβάθμιση της ζωής στο Κερατσίνι, διατυπώνοντάς 4 ΟΧΙ :
- ΟΧΙ ΣΤΟ MASTER PLAN της COSCO
- ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
- ΟΧΙ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ
- ΟΧΙ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ

 Επέκρινε τον τρόπο διαχείρισης των ζητημάτων από τον κύριο Βρεττάκο, την προηγούμενη πενταετία, λέγοντας σχετικά : «Κύριε Δήμαρχε, δημιουργήσατε, την προηγούμενη πενταετία, στην πόλη, έναν αναιτιολόγητο, εφησυχασμό. Μία εικόνα στρεβλή, που μόνο ως εκδούλευση, στην απελθούσα κυβέρνηση μπορεί να εκληφθεί. Η πόλη μας, με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ, απέκτησε το σύνδρομο του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ. Οι ορχήστρες παιάνιζαν στα δωρεάν πάρτι των λιπασμάτων, την ώρα που η COSCO, ετοιμαζόταν να ασελγήσει στις ακτές μας, ο Δήμος Πειραιά να λειτουργήσει την Ανάσταση, η κυρία Δούρου μας φόρτωνε την επεξεργασία των απορριμμάτων του μισού λεκανοπεδίου, και εσείς διαβεβαιώνατε ότι όλα πάνε καλά, την ώρα που ήδη είχαμε συγκρουστεί με το παγόβουνο. Δεν γνωρίζατε αν τα κάνατε συνειδητά, ή αν δεν είχατε καταλάβει. Μπορείτε για την αμέλειά σας, να υιοθετήσετε όποια επιλογή επιλέξετε. »
 
 Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Καμά στη συνεδρίαση (εδώ)