Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Οργισμένη αντίδραση Δημάρχου για τα «fake news»

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος τις φήμες που τον ήθελαν να έχει απαγορεύσει στη μπάντα του δήμου να παίξει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου το «Μακεδονία ξακουστή».

«Δεν πρόκειται απλά για ένα ψέμα, είναι μια άθλια προβοκάτσια» τονίζει και επισημαίνει ότι ούτε ασχολήθηκε ποτέ ούτε πρόκειται να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο, αντίθετα συνεχίζει να ασχολείται με αυτό που οφείλει. Με τα προβλήματα της πόλης.

Ο Χρ. Βρεττάκος με μια οργισμένη δήλωση υποστηρίζει ότι τις τελευταίες ημέρες και μπροστά στον δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές διαδίδονται στην πόλη «ειδήσεις» που μοναδικό στόχο έχουν να δηλητηριάσουν τις ανθρώπινες συνειδήσεις. «Ως δημοτική αρχή επιλέξαμε να μην ασχοληθούμε και να μην απαντάμε σε ''fake news'' και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε εδώ και καιρό.

 Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που θυμήθηκαν τον δήμο μας λίγους μήνες πριν τις εκλογές και θα τον ξεχάσουν αμέσως μετά» αναφέρει και συμπληρώνει: «Είναι οι ίδιοι που προσπαθούν διαδίδοντας αθλιότητες και ποντάροντας στον φόβο, την ανασφάλεια και τα πατριωτικά αισθήματα των συμπολιτών μας, να χωρίσουν τους κατοίκους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας σε ''πατριώτες'' και ''προδότες'', να διχάσουν εντέλει την πόλη μας. Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα οφείλουν να γυρίσουν την πλάτη σε αυτούς. Οι άνθρωποι της πόλης πρέπει να πάνε στην κάλπη τον Μάιο, έχοντας στο μυαλό τους το καλό της πόλης και όχι τις κραυγές του μίσους και τον φανατισμό που καλλιεργούν εσκεμμένα κάποιοι». Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ

Για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και το κλίμα που δημιουργείται με τις ανεπάλληλες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο που αφορούν την πόλη μας, ανακοίνωση δημοσίευσε και η δημοτική κίνηση "ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο κ. Βάνα Δατσέρη με την οποία καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε προσπάθεια - απ’ όπου κι αν προέρχεται – δημιουργίας πόλωσης και διχασμού των πολιτών. Η ανακοίνωση εδώ