Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Σταυροί προτίμησης υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων!

Η αγωνία των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων είναι δικαιολογημένη! Ο καθένας θέλει να μάθει πως τον αποδέχτηκε το εκλογικό σώμα, πως λειτούργησε η αλληλεγγύη του ψηφοδελτίου και τελικά "πόσο ομάδα" ήταν το κάθε ψηφοδέλτιο.

Κυκλοφορούν διάφορες λίστες με τα ονόματα αυτών που προηγούνται στους  των δύο πρώτους συνδυασμους και εκλέγονται ανάλογα αν θα είναι πρώτος ή δεύτερος ο συνδυασμός (25 για τον πρώτο 6 ή 7 για το δεύτερο συνδυασμό). Λίστες που δίνουν υπάλληλοι από τους Δήμους, λίστες που δίνει το περιβάλλον των επιτελείων, λίστες που δίνουν καλοθελητές που επιθυμούν να επηρρεάσουν τις καταστάσεις.

Στα χέρια μας έχουμε και εμείς κάποιες από αυτές τις λίστες που συμφωνούν στα κορυφαία ονόματα, αλλά έχουν μεγάλες αποκλίσεις κυρίως από τη μέση και κάτω (15 θέση).
Το μόνο σίγουρο που προκύπτει είναι ότι είναι πιο  ξεκάθαρα τα πράγματα για τους Δραπετσωνίτες υποψηφίους και για τα κορυφαία στελέχη των δύο συνδυασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Πρωτιδικείο Πειραιά  που θα ανακοινώσει επίσημα τα αποτελέσματα και αυτά θα ισχύσουν, έχει καταχωρήσει λιγότερα από τα μισά εκλογικά τμήματα του Κερατσινίου και όλα της Δραπετσώνας.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης, τότε θα δημοσιεύσει τα στοιχεία και το Blog μας.
Όλοι έχουν κουραστεί, ας μην παίζουμε με τα νεύρα των υποψηφίων και κυρίως κάθε φορά που έχουμε στα χέρια μας κάποια πληροφορία, ας ψάχνουμε από που προέρχεται!