Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Κερατσινίου Ζαχαρία Ζούπη


Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν πια από τον πρώτο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών. Πρόκειται για μια από τις πιο κρίσιμες Αυτοδιοικητικές Εκλογικές μάχες που έχουμε ζήσει Μεταπολιτευτικά. Όσον αφορά τα αποτελέσματα στον νέο Καλλικρατικό Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αυτά θα κρίνουν:

-       Αν θα αναδειχθεί μια ικανή και έμπειρη Δημοτική Αρχή που θα μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις δημοτικές υποθέσεις, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
-       Αν θα προκύψει Δήμαρχος και επιτελείο που θα μπορέσουν να κάνουν υπερβάσεις, θα χαράξουν νέες αναπτυξιακές προοπτικές και θα δημιουργήσουν Δήμο ΄΄ ομπρέλα ΄΄ κοινωνικής προστασίας στην περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε.
-       Αν θα προκύψει Δήμαρχος και επιτελείο που θα αντιμετωπίζουν με ευθύνη, σοβαρότητα και σχεδιασμό τα καθημερινά προβλήματα στις γειτονιές μας.


Στο τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ανατροπή. Κάποιοι στις αρχές Σεπτεμβρίου προπαγάνδιζαν την σίγουρη νίκη τους και με ΄΄μεταγγραφές΄΄ ποδοσφαιρικού τύπου δίχως αρχές και στόχους έκαναν επίδειξη δύναμης. Υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Υπολόγιζαν χωρίς τους πολίτες που απαιτούν σοβαρότητα, αξιοπιστία, ήθος, σταθερότητα από όσους φιλοδοξούν να τους εκπροσωπήσουν. Γι’ αυτό τώρα, στην τελική ευθεία προς την πρώτη Κυριακή των εκλογών, όλα δείχνουν ότι ένα ισχυρό, πολύμορφο, ανανεωτικό ρεύμα ευθύνης και ωριμότητας συσπειρώνεται γύρω από τον Αλέκο Χρυσό και τον Συνδυασμό. Βλέπουν σε εμάς, τα χαρακτηριστικά που θέλουν από την αυριανή Δημοτική Αρχή. Γι’ αυτό όλα δείχνουν ότι η ΄΄ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ΄΄ θα αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις 7 Νοεμβρίου και ο Αλέκος Χρυσός Δήμαρχος στις 14 Νοεμβρίου.

Απευθύνομαι σ’ όλους τους Κερατσινιώτες και τους Δραπετσωνίτες και τους ζητάω να ενισχύσουν την προσπάθειά μας και να επιλέξουν τους καλύτερους, να ψηφίσουν με μοναδικό κριτήριο το καλό του νέου Δήμου μας. Να γυρίσουν την πλάτη στις δυνάμεις του τέλματος και της απραξίας, στις δυνάμεις της ασυνεννοησίας, του πειραματισμού και της απαξίας της πολιτικής.

Έχουμε την ευκαιρία να μπούμε σε μια νέα εποχή!
Στο χέρι μας είναι!
Ας το κάνουμε!

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΟΥΠΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου
Γεν. Γραμματέας Νομαρχίας Δυτ. Αττικής
Κερατσίνι, 1-11-2010