Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Η εκδίκαση της αγωγής εναντίον του δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την εκδίκαση της αγωγής της εταιρείας «Oil One» για συκοφαντική δυσφήμηση, σε βάρος του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, με την οποία η εταιρεία διεκδικεί 500.000 ευρώ αποζημίωση και έναν χρόνο προσωποκράτησή του. Το επόμενο διάστημα το  δικαστήριο θα εκδώσει την απόφαση του!
Πάντως, στη διαδικασία ενώπιον των δικαστών οι δικηγόροι του Δήμου με μεθοδική δουλειά και επιχειρήματα στήριξαν τον δήμαρχο αντικρούοντας  όλα τα  επιχειρήματα της άλλης πλευράς. Σημαντική ήταν και η κατάθεση του πρώην αντιπεριφερειάρχη  Γ. Γαβρίλη ως μάρτυρα υπεράσπισης του Δημάρχου!

Δυναμικό ήταν το «παρών» που έδωσαν δεκάδες εργαζόμενοι και πολίτες, από νωρίς το πρωί, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Χρήστο Βρεττάκο.
 Ο Χ. Βρεττάκος μετά το τέλος της διαδικασίας ανάρτησε την παρακάτω δήλωση: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες και τις συνδημότισσες μου, που έδωσαν από το πρωί το αγωνιστικό παρόν έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά. Αποδείξατε ότι η πόλη δεν μπορεί να φιμωθεί. Στείλατε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η πόλη θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την άμεσα μετεγκατάσταση της OIL ONE, της LAFARGE και για το ξήλωμα των δεξαμενών της ΕΛΠΕ.