Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Δήλωση - κάλεσμα του δημάρχου για τις κινητοποιήσεις στο Σχιστό!

Δήλωση - κάλεσμα του δημάρχου Κερατσινίου Δραπετσώνας  Χρ. Βρεττάκου:

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΜΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ
"Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής υποδέχτηκαν σήμερα (25/10) το πρωί την προγραμματισμένη συγκέντρωση στο ΣΜΑ του Σχιστού με ΜΑΤ, κλούβες και αύρες δείχνοντας με τον πιο αποκρουστικό τρόπο τις διαθέσεις τους απέναντι σε κατοίκους, συλλογικότητες και φορείς που αντιδρούν στα σχέδια που υποβαθμίζουν τις ζωές μας και καταδικάζουν τις περιοχές μας .
Παρ’ όλα αυτά ο ΣΜΑ στο Σχιστό όπως είχαμε δεσμευτεί έκλεισε και θα παραμείνει κλειστός μέχρι οι αρμόδιοι να αντιληφθούν ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε και δεν σκοπεύουμε να κάνουμε ούτε βήμα πίσω διότι ξέρουμε πως έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας σε επαγρύπνηση και συμπαράσταση. Ο αγώνας μας συνεχίζεται και σας χρειαζόμαστε όλες και όλους στο πλευρό μας. Αύριο (26/10) στις 9:00 π.μ. συγκεντρωνόμαστε εκ νέου έξω από το ΣΜΑ του Σχιστού για να περιφρουρήσουμε και να δυναμώσουμε τον αγώνα μας.
Για το λόγο αυτό, λεωφορεία θα αναχωρήσουν αύριο από το Δημαρχείο Κερατσινίου και το Δημαρχείο Δραπετσώνας στις 8:30π.μ. με προορισμό το ΣΜΑ του Σχιστού.
60 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ-ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!"