Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Δωρεάν συναυλίες, σινεμά και τσίρκο στο ΚΠΙΣΝ


Tο καλοκαιρινό φεστιβάλ της πόλης μας καλεί σε ένα πενθήμερο γεμάτο δωρεάν εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια

SNF Nostos Festival

Τετάρτη 25 – Κυριακή 29 Αυγούστου, 10:00 -01:00 Μουσική
Φέτος, ανερχόμενοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες της διεθνούς και εγχώριας μουσικής ανεβαίνουν στις σκηνές του SNF Nostos για να σας παρασύρουν.
Αφεθείτε στους afrobeat ρυθμούς του Νιγηριανού superstar Burna Boy (29.08), απολαύστε το οπτικοακουστικό σόου του art-pop συνόλου The Irrepressibles (25.08), χορέψτε με τα εκρηκτικά DJ sets του φεστιβάλ Nyege Nyege (25, 27, 29.08) και τη δυναμική DJ συνεργασία του Casbah Club (28.08) των Paul Simonon (The Clash) και Dan Donovan (Big Audio Dynamite, Dreadzone). 

Τραγουδήστε με το αγαπημένο συγκρότημα ΜΕΛΙSSES (26.08), νιώστε τη συγκίνηση από τη ζεστή και μεστή ερμηνεία της Φωτεινής Βελεσιώτου (28.08)
γοητευτείτε από τον Έλληνα καλλιτέχνη-φαινόμενο Good Job Nicky (27.08)
 και την ατμοσφαιρική φωνή της Παυλίνας Βουλγαράκη (29.08) και ταξιδέψτε στα underground τζαζ κλαμπ της Νέας Ορλεάνης με την Αλέξια (27.08)
Παρακολουθήστε τον Νίκο Λαάρη (29.08) να ερμηνεύει μέρος των σπουδών για πιάνο του Αμερικανού συνθέτη Philip Glass και σαγηνευτείτε από το πρωτοποριακό ηχητικό τοπίο που θα δημιουργήσουν επί σκηνής οι Ergon Ensemble (28.08) με την ιρανοβρετανίδα πειραματική συνθέτρια Shiva Feshareki.

Εκδηλώσεις για παιδιά και οικογένειες
Το Circus Abyssinia ταξιδεύει από την Αιθιοπία στην Αθήνα και παρουσιάζει τα έργα Ethiopian Dreams (26, 27.08) και Tulu (28, 29.08) δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να θαυμάσει τον πλούσιο πολιτισμό της βορειοανατολικής Αφρικής και την πανανθρώπινη δύναμη της θέλησης. Οι εκρηκτικοί Chipolatas χαρίζουν στους θεατές μια υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία που συνδυάζει τη σύγχρονη κίνηση, τη μουσική και την κωμωδία (όλες τις ημέρες). Όπως κάθε χρόνο, το SNF Nostos σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση και Πρόοδος» σας προσκαλεί σε ένα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων με περιπετειώδη παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, capoeira, ξιφασκία, badminton, χειροσφαίριση, ping-pong, χορό, μια ειδική ημέρα γνωριμίας με τα Special Olympics, και πάρα πολλά άλλα!
Το πρόγραμμα εδώ