Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Εκδηλώσεις στον δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

 ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το πέμπτο ΚΑΠΗ Κερατσινίου μαζί με τη θεατρική ομάδα του Καλλιτεχνικού Σχολείου της πόλης μας, διοργανώνουν μια ιδιαίτερη δράση.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί, στο γυάλινο καφέ στην πλευρά του Κράκαρη στην παραλιακή ζώνη των Λιπασμάτων, θα προβληθεί αρχικά ταινία μικρού μήκους με θέμα το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών και στη συνέχεια η θεατρική ομάδα του Καλλιτεχνικού Σχολείου θα παρουσιάσει ένα σχετικό θεατρικό δρώμενο. Έπειτα, θα ακολουθήσει συζήτηση. 



 Μουσικό-Θεατρική παράσταση από τη Βενεζουέλα
«Θεοί και Αποχαιρετισμοί-Η Λατινική Αμερική στη φωνή μου»

Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελληνική Δημοκρατία και ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, παρουσιάζουν 
την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης», στην οδό Μικράς Ασίας 24 & Παπαναστασίου στο Κερατσίνι, στις 19:30, με ελεύθερη είσοδο, τη μουσικό-θεατρική παράσταση από τη Βενεζουέλα «Θεοί και Αποχαιρετισμοί-Η Λατινική Αμερική στη φωνή μου».













Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας φιλοξενεί στο Κέντρο Κοινότητας, Μικράς Ασίας 143, Κερατσίνι (1ος όροφος), την υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ).
Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 από τις 9:30 π.μ. έως τις 11:30 π.μ.