Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Κερατσινίου. (36η Τακτική Συνεδρίαση). Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι πολλά, κυρίως θέματα διαχείρισης της καθημερινότητας του δήμου! Υπάρχουν οικονομικά θέματα, εγκρίσεις ποσών για εκδηλώσεις(!), ρυθμίσεις οφειλών, κλπ.
 Συνεχίζεται για μια ακόμα συνεδρίαση η ενίσχυση ατόμων με τις γνωστές "έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις", οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν το επόμενο διάστημα, μιας και καθημερινά αυξάνονται τα άτομα που συρρέουν στις κοινωνικές υπηρεσίες, αφού "το νέο" έχει διαδοθεί... 

Για μια ακόμα φορά, τα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης, όπως, έτσι λέει η λογική, τα σοβαρά προβλήματα των σχολείων από τις βροχές, όπου κυριολεκτικά σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται μάθημα σε "αίθουσες πισίνες" ή το θέμα των 27, αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. 
Ακόμα η σκέψη για συζήτηση  "επιλογής τρόπου για διαμόρφωση τμήματος του πρώην εργοστασίου Καχραμάνογλου σε κεντρική αποθήκη του δήμου", χώρος ο οποίος προοριζόταν για πολύκεντρο, ίσως αγγίξει ευαίσθητες χορδές παλιών δημοτικών συμβούλων και όχι μόνο, οι οποίοι ονειρευόταν άλλες χρήσεις του χώρου. 
Για την ιστορία: το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είχε πάρει απόφαση για ανάθεση μελέτης, με σημαντικό ποσό, αξιοποίησης του χώρου (εδώ),  το 2002 είχε δοθεί ένα σοβαρό ποσό, με χρήματα από δάνειο, για να αγοραστεί ο χώρος, κάποτε υπήρχε η σκέψη να γίνει ΤΕΙ, προεκλογικά ο "άλλος δρόμος" είχε μιλήσει για πολύκεντρο-στέκι νεολαίας, και τώρα συζητιέται ποσό για αποθήκη, έστω και προσωρινή! Άβυσσος...η ψυχή της αυτοδιοίκησης!

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 430/2014 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ¨ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΠΟ 1/7/2014 ΕΩΣ 30/9/2014¨.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 431/2014 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ¨ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014.

ΕΚ ΝΕΟΥ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Α. ΣΟΦΙΑΣ …, ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.

ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ 87/2014 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ: ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΘΕΣΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΚΑΝΤΙΝΑΣ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 08¨.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ Α.Ε.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015.

ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 60082/2-10-2014 ΑΙΤΗΣΗ … ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΚΥΡΩΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΗ & ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΝ Ν.Π.Δ.Δ. ¨ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ¨.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 51 ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ …

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ …

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ …

ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. ΑΙΤΗΣΗ 71287/26-11-2014 ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ 2% ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ …

ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. ΑΙΤΗΣΗ 71289/26-11-2014 ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ 0,5% ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ …

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Δ.Σ. 307/2014

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ

ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. ΑΙΤΗΣΗ 71967/2-12-2014 ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ 0,5% ΤΗΣ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ Ή ΜΗ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΣΟΥ 7.176,70€

ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ-ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ \

ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ-ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ \

ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ-ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ \

ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ- ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ \

ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ- ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ \

ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ-ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ\

ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ- ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ \