Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Την Τετάρτη (8-5-13) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο!


Με 47 θέματα στην ατζέντα του συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 8-5-2013 στις 6.30 μμ..
Τα περισσότερα θέματα είναι από το συμβούλιο το οποίο αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας τη Μεγάλη Δευτέρα. Αν προσέλθουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, δυστυχώς έγινε μόδα να μην προσέρχονται,  θα ασχοληθούν με μια σειρά από διαχειριστικά θέματα, όπως μονοδρομήσεις δρόμων, εγκρίσεις πρακτικών, εγκρίσεις πιστώσεων, έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις δημοτών κ.λπ.
Στη συνέχεια θα ασχοληθούν με την έγκριση του κανονισμού καθαριότητας και προστασίας περιβάλλοντος(!), που το θυμήθηκαν αυτό, και με την έγκριση προσλήψεων καθαριστριών (προσλήψεις από τον Δήμο και όχι από σχολικές επιτροπές) με σύμβαση στα σχολεία για το νέο σχολικό έτος.  Επειδή πρώτη φορά μεταβιβάζεται στο Δήμο η πρόσληψη καθαριστριών σχολικών μονάδων θα πρέπει να ληφθεί κάποια μέριμνα για τις καθαρίστριες οι οποίες εργάζονται στα σχολεία για πολλά χρόνια και ανανεώνουν κάθε σχολικό έτος τη σύμβαση. 
Η βραδιά θα ξεκινήσει, αν αρχίσει, με τα προβλήματα των Παιδικών Σταθμών και την κατάργηση (θέμα 2ο) του ΝΠΔΔ "Παιδικοί Σταθμοί", διαβάστε (εδώ) πως λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί σε άλλους δήμους, και θα τελειώσει με έγκριση δαπάνης για τα "Καραϊσκάκεια" και με εγκρίσεις ως συνήθως έκτακτων οικονομικών ενισχύσεων σε συνδημότες, μια κίνηση που βοηθάει πρόσκαιρα και μεμονωμένα κάποιους που έχουν δυσκολίες, αλλά δε αντιμετωπίζει το θέμα της φτώχειας. Ίσως με όλα αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να στηθεί ένα κοινωνικό παντοπωλείο, όπως σε τόσους δήμους!
Άντε και καλή απαρτία!

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:

25Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2012
26Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2012
26Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
3Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
3Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 2ο: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 3ο:    ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ 130/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Α.Ε.  ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 4ο: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 298/2012, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 5ο : ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Δ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 299/2012, Η   ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ   ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 6ο : ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΑΛΙΛΑΙΟΥ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 301/2012, Η ΟΠΟΙΑ   ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ   ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 7ο: ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 302/2012, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)
    ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 8ο :  ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΒΟΣΠΟΡΟΥ, ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 74/2013, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)  ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 9ο: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SUPERMARKET «ΚΑΛΛΟΝΗ»ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 10ο:    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΗΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ ΤΑΧΙ. ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 11ο: ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΜΕΑ   ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΑΡ. 9, ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 12ο:    ΕΞΑΜΗΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ   ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΛΕΩΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΚΙΟΥ-ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ-ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ    ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ. ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.
        
ΘΕΜΑ 13ο : ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 14ο : ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 75/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΜΕ ΤΑ  ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘ. 27 ΤΟΥ Ν.3756/2009 [ΦΕΚ  53 Α΄] ΕΣΟΔΑ» ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 15ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 16ο : ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡ. 16 ΤΟΥ  ΑΡΘΡΟΥ 6 ΤΟΥ   Ν. 4071/2012  (ΦΕΚ 85/11-4-2012) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 17ο : ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ     ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ».  ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 18ο : ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΚΥΡΩΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ.  ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 19ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ 4.000,00 € ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ Φ.Π.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ        ΤΗΣ : «ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ   ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΚΑΙ Κ.Α.Π.Η.» ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ: «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ Ε.Π.  ΑΤΤΙΚΗΣ»ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 20ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ 4.000,00 € ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ Φ.Π.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ   ΤΗΣ : «ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ» ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ :  «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ Ε.Π. ΑΤΤΙΚΗΣ» ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 21ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ 4.000,00 € ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ Φ.Π.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΗΣ : «ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ   ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ  ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ : «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΟΝ  ΑΞΟΝΑ  ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ Ε.Π. ΑΤΤΙΚΗΣ»ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 22ο : ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΥΟ (2) ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ, ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΑ. ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 23ο : ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ  ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013.ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 24ο : ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΝΑΥΑΓΙΩΝ Η ΠΛΟΙΩΝ ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 25ο : ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 11389/8-3-1993 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣ.Δ.Δ.Α. (ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ο.Τ.Α.)   ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013.  ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 26ο :ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  (Σ.Τ.Ο.).ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 27ο : ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 28ο:ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 29ο:    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 9ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 30ο : ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΣΔΝΑ-ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΙΟΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 31ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 32ο:ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 33ο:  ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 252/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ:«ΟΡΙΣΜΟ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ   ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ)».

ΘΕΜΑ 34ο:  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013.

ΘΕΜΑ 35ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 11/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,   ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ».

ΘΕΜΑ 36ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 20/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ»

ΘΕΜΑ 37ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 21/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ:«ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ».

ΘΕΜΑ 38ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2013» ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ.

ΘΕΜΑ 39ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 40ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,  ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 41ο:    ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,   ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 42ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,   ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 43ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 44ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 45ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 46ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 47ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.