Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή του Ζαχ. Ζούπη προς τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23-02-12  Πηγή

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
και νεα πρωτοβουλία του Ζαχαρία Ζούπη που ζητάει άμεσα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Επιχείρησης.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ Κυριάκο Θεοδωρακάκο και τον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκά Τζανή, ο επικεφαλής της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" επαναφέρει το θέμα της σωτηρίας της Δημοτικής Επιχείρησης. 

Στην επιστολή του χαρακτηρίζει χαμένη ευκαιρία την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ρίχνει βαρύτατες ευθύνες στην Διοίκηση του Δήμου που περιορίζεται σε γενικόλογες δεσμεύσεις χωρίς να παίρνει κανένα μέτρο, οδηγώντας την Επιχειρήση σε χρεος 2.200.000 ευρώ από 700.000 ευρώ που ήταν στις 31.12.2010! 
Καταγγέλει μεθοδεύσεις που έχουν καταστήσει την επιχείρηση "ανάπηρη" δίχως Διετές Πρόγραμμα, Ισολογισμό 2011, Προϋπολογισμό 2012 κλπ. Χαρακτηρίζει δε κάθε πρόταση, επικίνδυνη να τινάξει τα πάντα στον αέρα, αν πριν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα οι εκρεμμότητες και τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την ώρα.

Ο Ζαχαρίας Ζούπης ζητάει να διευκρινίσει ο Δήμαρχος τι σκέφτεται για την κοινωνική-πολιτιστική-αθλητική δραστηριότητα του Δήμου και με τι χρήματα σκοπεύει χρηματοδοτήσει την Επιχείρηση κατά την διάρκεια του 2012, ζητάει να του διατεθούν μια σειρά στοιχεία και την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. της Επιχείρησης, το οποίο με την νέα σύνθεση δεν έχει συγκροτηθεί.

Το πλήρες κείμενο της Επιστολής είναι το παρακάτω: