Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

23η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τετάρτη 14/09/11

Η 23η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει την Τετάρτη 14η Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου. Είναι η πρώτη συνεδρίαση με πρόεδρο τον κ. Μαρτάκη Ν. και τα θέματα είναι  μόνο 13.
 Δια γυμνού οθφαλμού δεν διακρίνουμε κάποιο θέμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Υπάρχει πάλι μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση και πως να μην υπάρχει άλλωστε με το μακελειό που γίνεται στην κοινωνία, αλλά επιμένουμε ότι δεν είναι η λύση για τη φτώχεια, είναι μια παροδική ανακούφιση και αυτή η πολιτική δεν λύνει το πρόβλημα οργανωμένα. Απλώς όποιος έχει πρόσβαση στο Δήμο με πρόταση των κοινωνικών υπηρεσιών προτείνεται για ενίσχυση. Κάποτε γράψαμε για το κοινωνικό παντοπωλείο  και πιστέψαμε ότι κάτι θα γίνει με το πρόγραμμα για τον εθελοντισμό που ψηφίστηκε παλαιότερα! Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει κάτι.
Για την προτομή του  ήρωα   Μπερνάντο Ο' Χίγκινς, που συνέβαλε στον αγώνα για την ανεξαρτησία της Χιλής δεν γνωρίζουμε πως κολάει με την πλατεία Κρήτης μιας και δεν έχουν ανακοινωθεί τα εισηγητικά στην ιστοσελίδα, με ενδιαφέρον περιμένουμε. Ενδιαφέρον ίσως έχει για κάποιους η τροποποίηση των ειδικοτήτων για προσωπικό για κάλυψη εποχιακών αναγκών. Υπάρχει βέβαια και μια ακόμα μερική ανάμορφωση του προϋπολογισμού του 2011 και κάποια έγκριση πίστωσης για θεατρικές παραστάσεις.
ΘΕΜΑ 1ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ-ΚΑΤΟΙΚΟ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ(Π.Σ)

ΘΕΜΑ 2ο : ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 54 ΤΟΥ Ν.3979/2011ΘΕΜΑ 3ο : ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Ως ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ &ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ,ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΕΤΟΥΣ 2011

ΘΕΜΑ 4ο : EΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ & ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ

ΘΕΜΑ 5ο :ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΤΟΜΗΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΗΡΩΑ ΜΠΕΡΝΑΝΤΟ
Ο'ΧΙΓΚΙΝΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΘΕΜΑ 6ο :ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΘΕΜΑ 7ο :ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΘΕΜΑ 8ο :ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΓΚΡΙΘΕΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΚΟΣΙ (20)
ΑΤΟΜΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΘΕΜΑ 9ο :EΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΙΤΟΕΙΔΩΝ, ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΧΥΜΩΝ
ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΘΕΜΑ 10ο :ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ

ΘΕΜΑ 11ο :ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΘΕΜΑ 12o : ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ 99/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΕΜΑ 13o: 4η ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ TOY ΔΗΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011