Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος Δημοτικής κίνησης...

Η δημοτική κίνηση Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών Κερατσινίου - Δραπετσώνας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ν. Διαλινάκη την Κυριακή 30/04/2023 και ώρα 19:00 στο «Πολιτιστικό Κέντρο Αντώνης Σαμαράκης» θα παρουσιάσει το οικονομικό της πρόγραμμα. 
Είναι η δεύτερη εκδήλωση που διοργανώνεται από δημοτική κίνηση σε μια άλλη, πιο σύγχρονη κατεύθυνση. Ο Π.Διαλινάκης με στοιχεία θα παρουσιάσει τα οικονομικά δεδομένα και στηριζόμενος σε αυτά θα εξηγήσει στους δημότες πως θα διαχειριστεί τα θέματα του δήμου!
Πραγματικά είναι σημαντικό που οι δημοτικές κινήσεις επιλέγουν ουσιαστικούς τρόπους για να ενημερώσουν τους πολίτες ενόψει των δημοτικών εκλογών. Η αρχή έγινε από τη δημοτική κίνηση «αλλάζουμε», η οποία παρουσίασε από τον Δεκέμβριο το πρόγραμμα της,

...
Η Πρόσκληση
<Αγαπητοί συμπολίτες,
Σας προσκαλώ στην εκδήλωσή μας ημέρα Κυριακή 30/04/2023 και ώρα 19:00 μ.μ. στον χώρο «Πολιτιστικό Κέντρο Αντώνης Σαμαράκης» Μικράς Ασίας 24, Κερατσίνι 18756, όπου Θα παρουσιάσουμε το οικονομικό πρόγραμμα του Συνδυασμού μας.
Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις ιδέες μας αλλά και να ακούσουμε τις απόψεις σας για το μέλλον της τοπικής μας κοινότητας.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια σύντομη παρουσίαση των στρατηγικών μας προτάσεων, αλλά και αμφίδρομη συζήτηση με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων.
Είναι μια ευκαιρία να ακούσετε τις προτάσεις μας και να εκφράσετε την άποψή σας, σε ένα κλίμα ανοιχτού διαλόγου και αμοιβαίας επικοινωνίας.
Σας περιμένω όλους με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο και πιο δυναμικό μέλλον.

Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών Κερατσινίου - Δραπετσώνας Παναγιώτης Ν. Διαλινάκης>