Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Π.Καμάς: "Ζητάμε την ψήφο σας για να αλλάξουμε τη ζωή μας..."


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνδυασμός Κερατσίνι -Δραπετσώνα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
Το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, κλιμάκιο του Συνδυασμού Κερατσίνι- Δραπετσώνα Αλλάζουμε, με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης Παντελή Καμά, περιόδευσε στις οδού Σμύρνης, Βενιζέλου και στην Πλατεία Κύπρου, στο Κερατσίνι.
Η υποδοχή από τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους ήταν ιδιαίτερα θερμή. 
 Πολλά "πηγαδάκια", δημιουργήθηκαν αυτοσχέδια, από πολίτες, που εξέφραζαν την οργή τους, για την εγκατάλειψη της πόλης, από τον κ.Βρεττάκο, την γκετοποίηση του Κέντρου της πόλης, και την αύξηση της παραβατικότητας.
Ο κ.Καμάς, εξήγησε στους πολίτες τις βασικές αρχές του προγράμματος του Συνδυασμού Κερατσίνι- Δραπετσώνα "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ", και τις βασικές μας δεσμεύσεις. Χαρακτηριστικά δήλωσε "Ήρθε η ώρα, για μία Επανεκκίνηση της πόλης μας. Για μία Συμφωνία τιμής με τους πολίτες. Θέλουμε είμαστε μία Αξιόπιστη Δημοτική Αρχή.
Αν οι πολίτες δουν ότι υπάρχει μία Δημοτική Αρχή, που εφαρμόζει στην πράξη την Αξιοκρατία, που δρα με διαφάνεια, σέβεται την άποψή τους, και κυρίως παίρνει δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις για να γίνει η ζωή στην πόλη καλύτερη, και οι ίδιοι θα γίνουν συμμέτοχοι στην κοινή προσπάθεια."
Δήλωσε επίσης σε συμπολίτες μας ότι "εμείς δεν ερχόμαστε για να διαχειριστούμε τη σημερινή κατάσταση, αλλά για να Αλλάξουμε την πόλη μας, να αλλάξουμε τη ζωή μας’’
Η κοινή διαπίστωση των μελών του Συνδυασμού μας, είναι ότι τα Ταμπούρια ψηφίζουν ΑΛΛΑΓΗ, ενώ η προοπτική εκλογικής Νίκης, του Συνδυασμού Κερατσίνι-Δραπετσώνα "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ", είναι πλέον εμφανής