Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

"ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΠΕ στη ΧΑΡΑΥΓΗ"

Δήλωση του Παντ. Καμά για την απαλλοτρίωση του χώρου των ΕΛΠΕ στη Χαραυγή!

<ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΠΕ στη ΧΑΡΑΥΓΗ ΤΩΡΑ
- Όταν ασκείς Διοίκηση, πρέπει να βλέπεις Μπροστά και Τολμάς.
-Να παίρνεις αποφάσεις την ώρα που πρέπει και να είναι αυτές που χρειάζονται.
Η Διοίκηση του κυρίου Βρεττάκου, έχασε την μεγάλη ευκαιρία, αν και ο Νόμος Λαφαζάνη, της έδινε τη σχετική δυνατότητα να προβεί από την πρώτη της θητεία σε Ειδική Πολεοδομική Μελέτη στο χώρο των Λιπασμάτων. Μιλάμε για όλη την έκταση της Βιομηχανικής Ζώνης που υπήρχε στην Δραπετσώνα. 
Αυτή η παράλειψη έδωσε τη δυνατότητα στην Cosco, να προβεί σε Πολεοδόμηση στην περιοχή των Λιπασμάτων, η οποία νομιμοποιεί μέχρι το χώρο της ΕΥΔΑΠ, τις υφιστάμενες Βιομηχανικές Χρήσεις Γης.
Εμείς καλούμε τον κύριο Βρεττάκο, ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ το χώρο των Δεξαμενών των ΕΛΠΕ στη Χαραυγή. Με νομιμοποιημένες Βιομηχανικές Χρήσεις, ο κίνδυνος να βρεθεί κάποιος και να αγοράσει τις Δεξαμενές είναι υπαρκτός. Θα προσθέταμε όχι μόνο υπαρκτός αλλά και άμεσος.

Δική μου δέσμευση είναι μία:
Η άμεση απαλλοτρίωση του χώρου, εφόσον ο Λαός μας εμπιστευτεί. Θα το πράξουμε ακόμα και αν ο Δήμος προβεί σε Δανεισμό. Ο Δήμος μας δεν αντέχει συνθήκες ζωής με ασφυξία σε άλλη μία περιοχή του παραλιακού μετώπου της πόλης μας. Αν μάλιστα επαληθευτούν οι φόβοι μας, θα μιλάμε για υποβάθμιση συνολικά της ζωής σε όλη την πόλη.>