Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Για τo εκκλησάκι στα Λιπάσματα!

Συντάκτης:  Λάκης Ιγνατιάδης από  stagona4u

<Σεραφείμ Πειραιώς, Βρεττάκος Κερατσινίου Δραπετσώνας και η γλυκύτατη Παναγιά, μα τι ωραία ατμόσφαιρα καλέ....α, ναι, μαζί τους και η Αγία Ειρήνη των Λιπασμάτων, μεγάλη η χάρη της!             
 
Δεν είναι λίγο περίεργο που δεν είδαμε μέχρι σήμερα καμία ανάρτηση της Δημ.Αρχής στα δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μία εκδήλωση στις 4.5 που παρευρέθηκε ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος και αρκετοί αντιδήμαρχοι; Και που παρευρέθηκαν επίσης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β' Πειραιώς Ν.Κασιμάτη και Γ.Ραγκούσης όπως και άλλοι πολιτευτές από άλλα κόμματα.

Απόσπασμα από το ρεπορτάζ:
Στο χώρο των λιπασμάτων την Τετάρτη 04/05/22 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκαν θυρανοίξια στο μικρό εκκλησάκι που ονομάστηκε Αγία Ειρήνη και γιορτάζει σήμερα. Τον αγιασμό τον έκανε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ
Ο Σεραφείμ ανάμεσα στα άλλα τόνισε; “Μπορούμε να γίνουμε όλοι μας διαπρύσιοι κήρυκες της Ειρήνης”.
Με μπροστάρη το Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο και με όλο το δημοτικό συμβούλιο που έδωσε βροντερό παρόν ( Σ.Δ, αυτό δεν αληθεύει, λιγότεροι ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι που παρευρεθήκαν από αυτούς που δεν επέλεξαν να ήταν εκεί).
Ηταν ένα κομμάτι της ανάπλασης που έπρεπε να υπάρχει εκκλησάκι για την παράδοση μας τα ήθη και τα έθιμα.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ Σεραφείμ στο τέλος προσέφερε μία εικόνα της Παναγίας στο Δήμαρχο κύριο Χρήστο Βρεττάκο για όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλει η δημοτική αρχή αφού «ένα όνειρο ζωής, ένα όνειρο αγάπης, ένα όνειρο στοργής», «γίνεται πραγματικότητα στον όμορφο χώρο της Πειραϊκής ακτής», όπως χαρακτηριστικά είπε. η συνέχεια του άρθρου εδώ