Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Το τελευταίο διάστημα η δημοτική αρχή δέχεται έντονη κριτική για το κακό επίπεδο καθαριότητας στις γειτονιές της πόλης!
Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας δημοσίευσε  ανακοίνωση για τις δράσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στις γειτονιές της πόλης για την καθαριότητα, ανακοινώνοντας σε ποιες γειτονιές θα συνεχιστούν οι δράσεις τον μήνα Μάρτιο! Παράλληλα στην ανακοίνωση  δίνονται και  οδηγίες για τις επόμενες δράσεις και για τα ογκώδη αντικείμενα! Κάλιο αργά παρά ποτέ!
Πάντως ...όλα δείχνουν ότι σιγά σιγά αρχίζει η προεκλογική περίοδος!

<ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
Οι στοχευμένες δράσεις για καθαρές γειτονιές του Τμήματος Άμεσης Παρέμβασης σε συνεργασία με το Τμήμα Αποκομιδής της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου, συνεχίζονται για το 2022.
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκαν αυτό το μήνα με επιτυχία στις παρακάτω περιοχές: στην μετώπη της Δραπετσώνας, στην περιοχή του Κέντρου Υγείας-Σκλαβενίτη (Ικόνιο), στην ακτή Ιωνίας περιμετρικά της πλατείας Μπουμπουλίνας και Δημοκρατίας, στην περιοχή Γαληνού και η τελευταία για το μήνα Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Ταμπάκικα Δραπετσώνας. 
Για το μήνα Μάρτιο έχουν προγραμματιστεί δράσεις καθαρισμού στις γειτονιές: Μ. Κατράκη Κερατσίνι, Αναλήψεως Δραπετσώνα, Διγενή Ακρίτα Χαραυγή, περιοχή Βλαχέρνας στην Αμφιάλη, στον Άη Γιώργη, στην πλατεία Πόντου στη Χαραυγή και στην περιοχή Υψηλάντου στην Αμφιάλη.

Παρακαλούμε τους πολίτες σε δρόμους περιοχών δράσεων που τοποθετείται ειδοποίηση να απομακρύνουν τα οχήματα τους, για την πιο αποτελεσματική εργασία καθαριότητας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για καθαρές γειτονιές σε όλη την πόλη. Πέρα της σημαντικής προσπάθειας που καταβάλουν οι εργαζόμενοι σε μια δύσκολη περίοδο λόγω ασθενειών Covid, η συμβολή των συμπολιτών μας είναι η πιο σημαντική.

Παρακαλούμε τους πολίτες να αποφεύγουν την αυθαίρετη εναπόθεση, απορριμμάτων εκτός κάδων, ογκωδών αντικειμένων και μπαζών σε διάφορα σημεία της πόλης. 
Όσοι επιθυμούν να βγάλουν ογκώδη αντικείμενα μικρά ή μεγάλα από την οικία ή την επιχείρηση τους, είναι σημαντικό να ενημερώνουν από την προηγούμενη μέρα την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας στο τηλέφωνο 2132074765 - 766>