Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

"Παριστάνουν τους κοινωνικά ευαίσθητους..."

Δημοτικά τέλη: "Παριστάνουν τους κοινωνικά ευαίσθητους..."

Η "πανηγυρική" ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τη μείωση των δημοτικών τελών (εδώ) προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, η οποία όλο αυτό το διάστημα με ανακοινώσεις της και παρεμβάσεις ζητούσε τη μείωση των δημοτικών τελών. Συγκεκριμένα ο Παντ. Καμάς στην ανακοίνωση του αναφέρει:

<Η Διοίκηση, του κυρίου Βρεττάκου, διεξάγει ενημερωτική εκστρατεία, για τη μείωση των Δημοτικών Τελών. Παριστάνουν για άλλη μία φορά τους Κοινωνικά Ευαίσθητους, και πανηγυρίζουν για την πενιχρή μείωση των Δημοτικών Τελών, που οι ίδιοι κράτησαν 7 χρόνια σε ύψος που συναγωνίζεται την Εκάλη και το Ψυχικό. Θέλουν να τους ευχαριστήσουμε για την πενιχρή μείωση, μετά από 7 χρόνια κατά 10%.

Το πραγματικό γεγονός είναι ένα: Ο κάτοικος του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, θα πληρώσει φέτος, σε μία χρονιά ανατίμησης του ηλεκτρικού ρεύματος, ακριβότερα Δημοτικά Τέλη, από τον κάτοικο της Νέας Κηφισιάς!!!
Η αλήθεια είναι μία : Η Διοίκηση του κυρίου Βρεττάκου, παράγει ελλείμματα, και βλάπτει την τσέπη του Λαού του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

Η πόλη μας, αξίζει μίας ευκαιρίας, να πάει Μπροστά. Να περάσει σε μία εποχή ανάπτυξης και Ευημερίας, σε μία εποχή δημιουργίας εσόδων :
1) από την ανάπτυξη υπηρεσιών.
2) την αναβάθμιση του Περιβάλλοντος της.
3) Τη Δημιουργίας μίας σύγχρονης ταυτότητας
Στη συζήτηση του προϋπολογισμού, θα μιλήσουμε ειδικότερα.>