Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Για τη συνάντηση δημάρχου με βουλευτές, δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού "ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ # ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ"

ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ # ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, για τα αποτελέσματα της συνάντησης του Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, με τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της Β ΠΕΙΡΑΙΑ, και τους Περιφερειακούς Συμβούλου για το θέμα των ρυπογόνων Βιομηχανιών στην Πόλη μας.

Θυμηδία και οργή προκαλεί, η ανακοίνωση του Δημάρχου κυρίου Χ. Βρεττάκου, σχετικά με τη χθεσινή του συνάντηση, με τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της Β ΠΕΙΡΑΙΑ, και τους Περιφερειακούς Συμβούλου για το θέμα των ρυπογόνων Βιομηχανιών στην Πόλη μας.

Καιρός να πούμε όλη την αλήθεια, χωρίς φόβο και πάθος :
 Η κυβέρνηση Σαμαρά (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ), αδειδότησε και ενέκρινε την εγκατάσταση της OIL ONE στην πόλη μας, με την αγαστή συνεργασία του Δημάρχου, Λουκά Τζανή.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρέτεινε το χρόνο λειτουργίας όλων των βιομηχανικών εγκαταστάσεων που ρυπαίνουν την πόλη μας και δολοφονούν τις ζωές μας, με την εκκωφαντική σιωπή του κυρίου Βρεττάκου.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

Σήμερα θυμήθηκε ο κύριος Βρεττάκος, ότι θα καταθέσει σχέδιο Νόμου για την απομάκρυνση όλων των ρυπογόνων Βιομηχανιών από την πόλη μας. Τι λες κάλε; που λέει και ο ίδιος, και γιατί δεν το έκανε πριν από έξι μήνες και γιατί δεν το έκανε πριν από ένα χρόνο; 


ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ

Εμείς δηλώνουμε ότι θα διεκδικήσουμε 
  • την ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ μας.
  • ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΜΕ στη Λειτουργία Σκουπιδοεργοστασίου στο Σχιστό που να υπηρετεί το Μισό Λεκανοπέδιο της Αττικής
  • Θα απαιτήσουμε την απόδοση από το Δήμο Πειραιά, του χώρου των τριετών ταφών του Νεκροταφείου της Ανάστασης στον Κερατσινιώτικο Λαό για να αποκτήσει η Ευγένεια ένα χώρο πρασίνου που θα της επιτρέψει να ανασάνει
  • Εμείς θα αγωνιστούμε για την Πόλη με όσες δυνάμεις Έχουμε, γιατί Έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Να υπηρετήσουμε τους Δημότες και κυρίως τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.